Giriş Kayıt
Giancarlo Del Duca

Giancarlo Del Duca


Oyuncu

Giancarlo Del Duca, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Korku Oyuncu 4.0 399
1979 Suç Oyuncu 5.4 412
1979 Yetişkin Oyuncu 6.0 466
1974 Suç Oyuncu 6.3 240
1966 Dram Oyuncu 5.7 18
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,006) Rogue One (4,820) Split (3,464) Assassin's Creed (2,460) Brimstone (2,145) Paterson (1,762) Hidden Figures (1,580) The Institute (1,546) The Great Wall (1,205) Passengers (1,075)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,837) Legion (6,911) Arrow (3,709) Legends of Tomorrow (2,154) Into the Badlands (2,080) The Blacklist (1,660) Vikings (1,576) Black Sails (1,539) Game of Thrones (1,430) 24: Legacy (1,414)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017