Giriş Kayıt
Frank Del Boccio

Frank Del Boccio


Kameraman, Oyuncu

Frank Del Boccio, kameraman, oyuncu. Sakıncalı Düşünceler (1995), Little Giants (1994), Leap of Faith (1992), Gençlik Kural Tanımaz (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Kameraman 5.5 8,186

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Kameraman 7.3 296,674

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Kameraman 5.7 5,352

Havada Panik
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 9,299

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Kameraman 7.3 199,567

Vadide İki Gün
1996 Komedi Kameraman 6.5 15,983

Sakıncalı Düşünceler
1995 Biyografi Kameraman 6.4 40,089
1995 Macera Kameraman 7.6 220,271
1994 Komedi Kameraman 6.3 20,573

Hokus Pokus
1993 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.7 65,599
1992 Komedi Kameraman 6.0 9,986

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Kameraman 7.2 58,428

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Kameraman 6.9 227,530
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017