Giriş Kayıt
Frank Del Boccio

Frank Del Boccio


Kameraman, Oyuncu

Frank Del Boccio, kameraman, oyuncu. Sakıncalı Düşünceler (1995), Little Giants (1994), Leap of Faith (1992), Gençlik Kural Tanımaz (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Kameraman 5.5 8,186

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Kameraman 7.3 298,142

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Kameraman 5.7 5,352

Havada Panik
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 9,299

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Kameraman 7.3 200,901

Vadide İki Gün
1996 Komedi Kameraman 6.5 16,120

Sakıncalı Düşünceler
1995 Biyografi Kameraman 6.4 40,303
1995 Macera Kameraman 7.6 221,447
1994 Komedi Kameraman 6.3 20,716

Hokus Pokus
1993 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.7 65,821
1992 Komedi Kameraman 6.0 9,986

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Kameraman 7.2 58,695

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Kameraman 6.9 229,031
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017