Giriş Kayıt
Pablo González del Amo

Pablo González del Amo


Editör, Editör

Pablo González del Amo, Madrid, İspanya doğumlu editör, editör. Arı Kovanı'nın Ruhu (1973), Besle Kargayı (1976), Güney (1983), Lulu'nun Çağı (1990) gibi yapımlarla biliniyor.04 Ağustos 2004 tarihinde (34 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 04 Ağustos 2004
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Pablo G. Del Amo | Pablo Del Amo | Pablo G. de Amo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Editör 6.1 192

Başyapıt
2000 Komedi Editör 5.5 386
1998 Editör 6.0 35
1996 Komedi Editör 7.1 659
1995 Müzik Editör    
1992 Müzikal Editör 7.0 104
1990 Dram Editör 7.2 1,685

Lulu'nun Çağı
1990 Dram Editör 5.7 2,659
1987 Editör 7.1 102
1986 Komedi Editör 7.7 757
1985 Komedi Editör 6.5 291
1984 Dram Editör 7.2 329
1984 Dram Editör 6.9 113

Güney
1983 Dram Editör 8.0 2,538
1982 Biyografi Editör 5.9 227
1982 Dram Editör 6.9 90

Kanlı Düğün
1981 Müzik Editör 7.6 1,190
1981 Suç Editör
Editorial Department
7.1 694
1980 Komedi 6.3 3,601

Annem 100 Yaşına Giriyor
1979 Komedi Editör 7.5 781
1978 Editör 6.5 107
1977 Dram Editör 6.3 102
1977 Dram Editör 7.6 403

Besle Kargayı
1976 Dram Editör 8.1 6,400
1975 Fantastik Editör 5.6 169

Kuzen Angelica
1974 Dram Editör 7.4 559
1973 Korku Editör 5.7 488

Arı Kovanı'nın Ruhu
1973 Dram Editör 8.0 12,269
1973 Western Editör 6.5 13

Ana ve Kurtlar
1973 Dram Editör 7.5 705
1973 Komedi Editör 6.4 22
1972 Korku Editör    
1970 Dram Editör 6.8 309
1969 Dram Editör 5.8 73
1969 Dram Editör 7.0 125
1968 Dram Editör 6.3 104
1967 Dram Editör 7.2 713

Av
1966 Dram Editör 7.7 1,076
1963 Editör 7.9 25
1962 Dram Editör 6.3 66
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017