Giriş Kayıt
Thomas DeGorter

Thomas DeGorter


Sesler

Thomas DeGorter, sesler. Batı Dünyası (2016), Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), The Leftovers (2014), Mistresses (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas De Gorter | Tom De Gorter | Thomas E. DeGor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 9.0 206,810
2015 Komedi Sesler 7.7 8,173
2014 Dram Sesler 8.2 51,935
2013 Macera Sesler 7.1 10,180
2013 Dram Sesler 8.2 71,657
2013 Dram Sesler 7.1 11,051
2012 Komedi Sesler    
2012 Suç Sesler 7.5 16,529

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Sesler 7.9 183,288
2009 Macera Sesler 6.4 7,591

Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Sesler    
2004 Macera Sesler 8.4 413,266
2002 Korku Sesler    
2001 Aksiyon Sesler 7.6 39,313
2001 Aksiyon Sesler    
2001 Aksiyon Sesler    

Yakın Tehlike
2000 Dram Sesler 7.3 47,507
2000 Gerilim Sesler    
2000 Western Sesler    
1997 Korku Sesler 4.8 1,744

Cinnet
1997 Dram Sesler 6.1 12,602
1996 Dram Sesler 7.5 13,153
1993 Komedi Sesler    

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Sesler 6.3 107
1992 Dram Sesler    
1990 Komedi Sesler 7.0 828
1990 Suç Sesler 7.7 26,577

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Sesler 8.3 12,648

İkiz Tepeler
1990 Suç Sesler 8.9 130,173
1989 Bilim-Kurgu Sesler 5.3 839

Dolaptaki Dehşet
1988 Korku Sesler 4.9 676
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017