Giriş Kayıt
Thomas DeGorter

Thomas DeGorter


Sesler

Thomas DeGorter, sesler. Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), The Leftovers (2014), Mistresses (2013), Cinnet (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas De Gorter | Tom De Gorter | Thomas E. DeGor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 8.9 294,818
2015 Komedi Sesler 7.7 11,324
2014 Dram Sesler 8.3 60,327
2013 Macera Sesler 7.1 10,540
2013 Dram Sesler 8.2 79,713
2013 Dram Sesler 7.1 11,583

Dost musun, Düşman mı ?
2012 Komedi Sesler 5.1 3,099
2012 Suç Sesler 7.5 17,174

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Sesler 7.8 192,812
2009 Macera Sesler 6.4 7,591

Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Sesler    
2004 Macera Sesler 8.4 434,568
2002 Korku Sesler    
2001 Aksiyon Sesler 7.6 40,684
2001 Aksiyon Sesler    
2001 Aksiyon Sesler    

Yakın Tehlike
2000 Dram Sesler 7.3 48,991
2000 Gerilim Sesler    
2000 Western Sesler    
1997 Korku Sesler 4.8 1,744

Cinnet
1997 Dram Sesler 6.1 12,602
1996 Dram Sesler 7.5 13,516
1993 Komedi Sesler    

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Sesler 6.3 107
1992 Dram Sesler    
1990 Komedi Sesler 7.0 894
1990 Suç Sesler 7.7 27,815

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Sesler 8.3 13,219

İkiz Tepeler
1990 Suç Sesler 8.8 143,502
1989 Bilim-Kurgu Sesler 5.3 839

Dolaptaki Dehşet
1988 Korku Sesler 4.9 676
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018