Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Morten Degnbol

Morten Degnbol


Sesler

Morten Degnbol, sesler. Adem'in Elmaları (2005), In China They Eat Dogs (1999), Çaylak Kasaplar (2003), Suç Unsuru (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Morten Degnsbøl
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Sesler 5.9 1,944
2011 Aksiyon Sesler    
2011 Aksiyon Sesler 7.2 1,597
2010 Komedi Sesler 4.7 167
2009 Gerilim Sesler 6.7 1,537
2009 Aile Sesler 5.9 113

Aday
2008 Gerilim Sesler 6.2 2,024
2008 Macera Sesler 5.1 245
2007 Dram Sesler 6.5 475
2007 Komedi Sesler 5.6 569
2007 Komedi Sesler 5.5 499
2006 Dram Sesler
Çeşitli
6.6 666

Tapınaktaki Hazine
2006 Macera Sesler 5.6 641

Adem'in Elmaları
2005 Komedi Sesler 7.8 36,167

Karanlık
2005 Dram Sesler 6.8 2,100
2005 Dram Sesler 6.4 316
2004 Dram Sesler 6.8 632

Çaylak Kasaplar
2003 Komedi Sesler 7.3 14,673
2003 Dram Sesler 5.9 237
2003 Aksiyon Sesler
Çeşitli
6.4 2,589
2003 Aile Sesler 6.1 271
2002 Komedi Sesler 3.8 857
2001 Komedi Sesler 6.0 2,597
2001 Komedi Sesler 5.6 562

In China They Eat Dogs
1999 Aksiyon Sesler 7.5 16,288
1999 Komedi Sesler 6.9 3,224

Mifune'nin Son Şarkısı
1999 Romantik Sesler 7.2 6,805
1997 Aksiyon Sesler 6.3 521
1996 Biyografi Sesler 7.2 1,180
1995 Dram Sesler 7.0 4,132
1994 Sesler 5.9 71
1991 Dram Sesler 7.0 1,284
1989 Macera Sesler 6.0 187
1989 Sesler 5.1 16
1988 Komedi Sesler 7.0 275
1987 Dram Sesler 6.6 333

Suç Unsuru
1984 Suç Sesler 6.9 7,278
1983 Sesler 7.0 58
1983 Dram Sesler 6.2 349
1982 Sesler 5.2 381
1981 Dram Sesler 6.6 741
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017