Giriş Kayıt
Andy De Emmony

Andy De Emmony


Yönetmen

Andy De Emmony, yönetmen. Father Ted (1995), Red Dwarf (1988), The Bletchley Circle (2012), Stan Lee's Lucky Man (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andy de Emmony | andy de emmony
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 7.8 574
2016 Dram Yönetmen 6.3 295
2016 Aksiyon Yönetmen 7.2 3,988
2014 Dram Yönetmen 8.4 833
2013 Dram Yönetmen 5.4 379
2013 Savaş Yönetmen    
2012 Komedi Yönetmen 4.5 1,165
2012 Gerilim Yönetmen 8.0 7,371

Batı Batıdır
2010 Komedi Yönetmen 6.5 2,345
2008 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    
2003 Dram Yönetmen 7.5 299
1995 Komedi Yönetmen 8.6 29,426
1988 Komedi Yönetmen 8.4 28,143
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017