Giriş Kayıt
Ben Decter

Ben Decter


Müzisyen, Müzisyen

Ben Decter, müzisyen, müzisyen. Lucifer (2015), Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016), Lethal Weapon (2016), Extant (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Dram Müzik 7.6 9,684
2016 Aksiyon Müzik 8.1 21,601
2016 Aksiyon Müzik 6.5 32,200
2016 Suç Müzik 7.4 2,057
2015 Suç Müzik 8.3 92,454

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Müzik 7.2 312,288
2015 Suç Müzik 5.4 8,826
2014 Dram Müzik 6.6 21,520
2013 Dram Müzik
Müzik
6.8 8,800
2011 Romantik Müzik    
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 4,438
2011 Komedi Müzik    
2010 Belgesel Müzik 7.4 405
2009 Belgesel Müzik 7.2 1,536
1999 Dram Müzik 6.7 609
1998 Komedi Müzik 7.1 1,710
1996 Komedi Müzik 7.2 20

Av Peşinde
1991 Suç Müzik 6.6 1,831
1983 Belgesel Müzik 8.7 884
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017