Giriş Kayıt
Ben Decter

Ben Decter


Müzisyen, Müzisyen

Ben Decter, müzisyen, müzisyen. Lucifer (2015), Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016), Lethal Weapon (2016), Extant (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Müzik 7.4 2,489

Frekans
2016 Dram Müzik 7.6 10,052
2016 Aksiyon Müzik 8.1 24,247
2016 Aksiyon Müzik 6.5 33,317
2015 Suç Müzik 8.2 100,749

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Müzik 7.2 316,546
2015 Suç Müzik 5.4 8,957
2014 Dram Müzik 6.6 21,712
2013 Dram Müzik
Müzik
6.8 8,800
2011 Romantik Müzik    
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 4,438
2011 Komedi Müzik    
2010 Belgesel Müzik 7.4 405
2009 Belgesel Müzik 7.2 1,536
1999 Dram Müzik 6.7 609
1998 Komedi Müzik 7.1 1,710
1996 Komedi Müzik 7.2 20

Av Peşinde
1991 Suç Müzik 6.6 1,831
1983 Belgesel Müzik 8.7 884
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018