Giriş Kayıt
C.J. December

C.J. December


Kameraman, Oyuncu, Editör

C.J. December, kameraman, oyuncu, editör.

Diğer Bir İsmi: Carl Jason December
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Editorial Department 4.2 224
2015 Kameraman 7.5 96
2013 Çeşitli 7.6 155

Merak
2011 Belgesel Kameraman 7.9 554
2010 Belgesel Çeşitli 7.4 237
2009 Belgesel Çeşitli 6.3 124

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Oyuncu 6.3 5,052
Dizi Altyazıları
Westworld (14,981) La casa de papel (8,736) The Big Bang Theory (3,804) Supernatural (3,351) The Terror (3,255) Gotham (3,219) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,065) Arrow (2,245) Fear the Walking Dead (1,893) Vikings (1,698)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018