Giriş Kayıt
C.J. December

C.J. December


Kameraman, Oyuncu, Editör

C.J. December, kameraman, oyuncu, editör.

Diğer Bir İsmi: Carl Jason December
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Editorial Department    
2013 Çeşitli 7.6 155

Merak
2011 Belgesel Kameraman 7.9 554
2010 Belgesel Çeşitli 7.4 237
2009 Belgesel Çeşitli 6.3 124

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Oyuncu 6.3 5,052
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,016) Passengers (8,960) Doctor Strange (5,325) Arrival (4,013) Fences (3,369) Assassin's Creed (3,261) Allied (3,084) Hacksaw Ridge (2,606) Moana (2,078) Forushande (1,684)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,938) Taboo (9,286) The 100 (9,037) Legion (8,822) The Big Bang Theory (6,430) Black Sails (6,097) Arrow (5,106) Vikings (3,922) The Flash (3,590) The Expanse (3,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017