Giriş Kayıt
Rosemary DeCamp

Rosemary DeCamp (90)


Oyuncu

Rosemary Shirley DeCamp, 14 Kasım 1910 Prescott, Arizona, ABD doğumlu oyuncu. 13 Ghosts (1960), By the Light of the Silvery Moon (1953), Scandal Sheet (1952), Jungle Book (1942) gibi yapımlarla biliniyor.20 Şubat 2001 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rosemary Shirley DeCamp
Doğum Tarihi: 14 Kasım 1910
Ölüm Tarihi: 20 Şubat 2001
Doğum Yeri: Prescott, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Rosemary De Camp | Rosemary de Camp
Burcu: Akrep
Boyu: 1.59 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Dram Oyuncu 7.9 2,856
1981 71 Komedi Oyuncu 4.6 2,699
1978 68 Macera Oyuncu    
1978 Komedi Oyuncu 6.5 797
1973 Oyuncu 7.5 613
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,027
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,393
1960 50 Korku Oyuncu 6.1 4,068
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,576
1957 Komedi Oyuncu    
1955 45 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,503
1955 45 Komedi Oyuncu 6.4 812
1953 43 Komedi Oyuncu 7.1 1,530
1952 42 Macera Oyuncu 6.2 114
1952 Western Oyuncu 7.7 523
1952 42 Suç Oyuncu 7.5 1,140

Mehtap Körfezi
1951 41 Komedi Oyuncu 7.1 1,952
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
1947 37 Dram Oyuncu 7.1 938
1946 36 Komedi Oyuncu 6.5 315
1945 35 Komedi Oyuncu 6.7 860
1945 35 Suç Oyuncu 6.8 471
1945 35 Biyografi Oyuncu 7.4 1,039
1945 35 Biyografi Oyuncu 7.1 1,071
1945 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,393
1943 33 Komedi Oyuncu 5.9 815

Komandoların şafak Akını
1942 32 Dram Oyuncu 6.7 524
1942 32 Suç Oyuncu 6.8 889
1942 32 Biyografi Oyuncu 7.8 12,436
1942 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,942
1941 31 Dram Oyuncu 7.5 1,452
1941 31 Dram Oyuncu 6.7 478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018