Giriş Kayıt
Vânia Debs

Vânia Debs


Editör

Vânia Debs, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Editör 6.5 66
2010 Aksiyon Editör 5.7 535

Camila Jam
2007 Dram Editör 6.5 338
2007 Dram Editör 6.7 124

Alice'in Evi
2007 Dram Editör 6.9 538
2005 Dram Editör 6.8 401
2002 Komedi Editör 6.9 818
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,562) Legion (9,070) Arrow (6,490) The 100 (5,893) The Flash (5,695) Black Sails (4,030) The Big Bang Theory (3,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,643) Suits (3,486) The Expanse (3,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017