Giriş Kayıt
Vânia Debs

Vânia Debs


Editör

Vânia Debs, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Editör 6.5 66
2010 Aksiyon Editör 5.7 535

Camila Jam
2007 Dram Editör 6.5 338
2007 Dram Editör 6.7 124

Alice'in Evi
2007 Dram Editör 6.9 538
2005 Dram Editör 6.8 401
2002 Komedi Editör 6.9 818
Film Altyazıları
Live by Night (11,756) Resident Evil: The Final Chapter (9,510) Rogue One (5,397) Hidden Figures (5,023) Patriots Day (4,753) Assassin's Creed (4,161) Why Him? (4,040) Split (3,745) Allied (3,588) Paterson (3,528)
Dizi Altyazıları
Legion (4,911) The 100 (4,417) Black Sails (4,158) Arrow (3,466) The Expanse (3,292) The Originals (2,893) Into the Badlands (2,846) Colony (2,701) The Flash (2,524) Vikings (2,401)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017