Giriş Kayıt
Jacques Debary

Jacques Debary (97)


Oyuncu

Jacques Debary, 25 Kasım 1914 Saint-Quentin, Aisne, Fransa doğumlu oyuncu. (1977) Arzunun Şu Karanlık Nesnesi (1977), (1974) 002 Borsalino Çetesi (1974), (1967) Hırsız (1967), (1972) La scoumoune (1972) gibi yapımlarla biliniyor.09 Aralık 2011 tarihinde (97 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1914
Ölüm Tarihi: 09 Aralık 2011
Doğum Yeri: Saint-Quentin, Aisne, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean Debarry
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 69 Biyografi Oyuncu    

Arzunun Şu Karanlık Nesnesi
1977 63 Komedi Oyuncu 8.0 15,005
1976 62 Suç Oyuncu 7.3 212
1975 61 Suç Oyuncu 6.6 137

Özgürlük Hayaleti
1974 60 Komedi Oyuncu 8.0 10,464

002 Borsalino Çetesi
1974 60 Suç Oyuncu 6.3 1,230
1974 60 Dram Oyuncu 5.8 62

Katil
1972 58 Suç Oyuncu 5.0 254
1972 58 Suç Oyuncu 6.4 706
1970 56 Suç Oyuncu 6.2 66

Hırsız
1967 53 Komedi Oyuncu 6.9 982
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017