Giriş Kayıt
Keno K. Deary

Keno K. Deary (45)


Oyuncu, Casting

Keno K Deary, 21 Ocak 1972 Lynwood, California, ABD doğumlu oyuncu, casting. Q: The Movie (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Keno K Deary
Doğum Tarihi: 21 Ocak 1972
Doğum Yeri: Lynwood, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Keno Deary
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Suç Oyuncu 7.7 509

Küçük Atina
2005 33 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.6 879
2003 31 Gizem Çeşitli 3.8 170
1997 25 Komedi Çeşitli 4.1 2,874
1995 23 Komedi Casting 7.3 79,026
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017