Giriş Kayıt
Tony X. Deale

Tony X. Deale


Kameraman, Oyuncu

Tony X. Deale, kameraman, oyuncu. Kampüste Ölüm (1998), BebekgenIuses (1999), Mahkeme Ve Dava (1997), Guinevere (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tony 'Big T' Deale
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Çeşitli 7.3 345,482
2014 Biyografi Çeşitli 6.8 26,685

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Çeşitli 6.5 141,601

Hayatımın Atışı
2012 Dram Çeşitli 6.8 49,632

Kan ve Aşk
2011 Dram Çeşitli 4.3 31,528
2011 Biyografi Çeşitli 6.6 106,113

Öteki Dünya
2010 Dram Çeşitli 6.5 81,913

Yenilmez
2009 Biyografi Çeşitli 7.4 128,822
2008 Dram Çeşitli 8.2 585,974

Sahtekar
2008 Dram Çeşitli 7.8 204,618
2008 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.3 8,590
2000 Aksiyon Taşıma Bölümü 2.4 359

Hayvan Fabrikası
2000 Suç Taşıma Bölümü 6.6 10,722

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 43,981
1999 Aksiyon Kameraman 4.2 1,177

BebekgenIuses
1999 Komedi Kameraman 2.6 20,120
1999 Dram Kameraman 6.0 2,184

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Kameraman 5.6 23,465

Masum Bir Katil
1998 Aksiyon Kameraman 6.4 6,312

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Kameraman 7.0 88,257

Zor Perşembe
1998 Aksiyon Kameraman 7.2 14,252

Kampüste Ölüm
1998 Komedi Kameraman 6.1 11,842
1998 Aile Kameraman    
1998 Biyografi Kameraman 7.5 25,429

Para Konuşur
1997 Aksiyon Kameraman 6.1 23,091

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Kameraman 5.7 5,265
1997 Komedi Kameraman    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,316) John Wick: Chapter 2 (8,170) Doctor Strange (4,564) Allied (3,977) Moana (2,716) Forushande (2,486) Arrival (2,363) Split (2,353) Lion (1,981) Hacksaw Ridge (1,624)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,112) The Flash (4,273) Vikings (3,676) Supernatural (2,989) Blindspot (2,506) Suits (2,284) Sherlock (2,164) The Big Bang Theory (1,780) The Expanse (1,601) The Vampire Diaries (1,481)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017