Giriş Kayıt
Tony X. Deale

Tony X. Deale


Kameraman, Oyuncu

Tony X. Deale, kameraman, oyuncu. Afacan Dennis 2 (1998), Kampüste Ölüm (1998), BebekgenIuses (1999), Mahkeme Ve Dava (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tony 'Big T' Deale
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Keskin Nişancı
2014 Aksiyon Çeşitli 7.3 379,483
2014 Biyografi Çeşitli 6.8 28,738

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Çeşitli 6.5 149,846

Hayatımın Atışı
2012 Dram Çeşitli 6.8 53,577

Kan ve Aşk
2011 Dram Çeşitli 4.4 31,957
2011 Biyografi Çeşitli 6.6 112,253

Öteki Dünya
2010 Dram Çeşitli 6.5 85,074

Yenilmez
2009 Biyografi Çeşitli 7.4 136,188
2008 Dram Çeşitli 8.1 639,020

Sahtekar
2008 Dram Çeşitli 7.8 215,604
2008 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.3 8,590
2000 Aksiyon Taşıma Bölümü 2.4 359

Hayvan Fabrikası
2000 Suç Taşıma Bölümü 6.6 11,191

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 46,965
1999 Aksiyon Kameraman 4.2 1,177

BebekgenIuses
1999 Komedi Kameraman 2.6 21,019
1999 Dram Kameraman 6.0 2,233

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Kameraman 5.6 24,998

Masum Bir Katil
1998 Aksiyon Kameraman 6.4 6,312

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Kameraman 7.0 92,802

Zor Perşembe
1998 Aksiyon Kameraman 7.2 14,252

Kampüste Ölüm
1998 Komedi Kameraman 6.1 11,842

Afacan Dennis 2
1998 Aile Kameraman 4.4 3,319
1998 Biyografi Kameraman 7.5 26,592

Para Konuşur
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 24,381

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Kameraman 5.7 5,352
1997 Komedi Kameraman    
Dizi Altyazıları
Westworld (8,225) The 100 (3,693) The Expanse (3,174) La casa de papel (2,445) Colony (1,868) The Crossing (1,864) 12 Monkeys (1,571) Genius (1,398) Luke Cage (1,359) Vikings (1,252)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018