Giriş Kayıt
Sarah Deakins

Sarah Deakins


Oyuncu

Sarah Catherine Deakins, Kenosha, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu. The Mark (2012), (2004) Son Kurgu (2004), (2005) Alone in The Dark (2005), (2001) Söylenemeyenler (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sarah Catherine Deakins
Doğum Yeri: Kenosha, Wisconsin, ABD
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 4.2 248
2012 Aksiyon Oyuncu 3.8 752
2011 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.5 8

Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 Dram Oyuncu 6.0 3,615

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Oyuncu    

Dr. Dolittle: Milyon Dolarlık Köpek
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Suç 3.5 763
2007 Aile Oyuncu    
2006 Kısa Metraj 6.4 28

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu 5.5 164
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 36
2005 Aksiyon Oyuncu 2.3 38,689

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 27,837

Son Görüş
2004 Fantastik Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu    

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu 7.5 7,439

Söylenemeyenler
2001 Suç Oyuncu 6.7 5,435

Kontrol Dışı
2001 Dram Oyuncu 6.1 26,302

Harika Köpek 3
2001 Komedi Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 4.0 1,187
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,290
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017