Giriş Kayıt
John Deacon

John Deacon (65)


Oyuncu, Müzisyen

John Richard Deacon, 19 Ağustos 1951 Leicester, Leicestershire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen. Demir Adam 2 (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Richard Deacon
Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1951
Doğum Yeri: Leicester, Leicestershire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Queen
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 60 Belgesel Oyuncu    
2004 53 Belgesel Oyuncu    
1999 48 Belgesel Oyuncu    
1985 34 Belgesel Oyuncu    
1982 31 Belgesel Oyuncu    

Fezada çarpisanlar
1980 29 Aksiyon Müzik 6.5 39,771
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Film Altyazıları
Live by Night (12,411) Resident Evil: The Final Chapter (9,707) Rogue One (5,671) Hidden Figures (5,129) Patriots Day (4,934) Why Him? (4,757) Assassin's Creed (4,298) Split (3,831) Allied (3,633) Paterson (3,598)
Dizi Altyazıları
Legion (5,057) The 100 (4,575) Black Sails (4,380) Arrow (3,570) The Expanse (3,375) Into the Badlands (2,991) The Originals (2,930) Colony (2,767) The Flash (2,632) Vikings (2,573)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017