Giriş Kayıt
Tom De Wispelaere

Tom De Wispelaere (40)


Oyuncu

Tom De Wispelaere, 10 Ekim 1976 doğumlu oyuncu. Schneider vs. Bax (2015), Frits en Freddy (2010), Bela (2013), (2008) Kara Delik (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1976
Diğer Bir İsmi: Tom Dewispelaere
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 39 Komedi Oyuncu 6.8 1,893

Bela
2013 37 Gerilim Oyuncu 6.8 12,693
2011 35 Dram Oyuncu 7.1 820
2010 34 Komedi Oyuncu 6.4 1,155

Kara Delik
2008 32 Dram Oyuncu 6.1 1,971
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017