Giriş Kayıt
Jean-Paul De Vidas

Jean-Paul De Vidas


Yapımcı

Jean-Paul De Vidas, yapımcı. Sefiller (1995), Roman De Gare (2007), Bir Kadın... Bir Erkek... Ve... (2002), Itinéraire d'un enfant gâté (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Kadın + Bir Erkek
2015 Macera Yapımcı 7.3 34
2014 Romantik Yapımcı    

Garip Aile
2011 Macera Yapımcı 5.7 960

Aşk Nelere Kadir
2010 Dram Yapımcı 6.7 539
2007 Dram Yapımcı 7.2 2,064

Bir Kadın... Bir Erkek... Ve...
2002 Suç Yapımcı 6.2 1,886
1998 Dram Yapımcı 6.7 484

Erkekler, Kadınlar: Kullanma Kılavuzu
1996 Komedi Yapımcı 6.1 587

Sefiller
1995 Dram Yapımcı 7.5 3,220
1992 Macera Yapımcı 6.6 636
1988 Dram Yapımcı 7.1 1,472

Acımasız Adalet
1981 Dram Yapımcı 6.4 132
1979 Dram Yapımcı 5.4 212
1979 Yapımcı 5.5 423
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017