Giriş Kayıt
Dana De Vally Piazza

Dana De Vally Piazza


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Dana De Vally Piazza, yönetmen, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Dana DeValley | Dana J. DeVally | Dana DeVally | D
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 15,403
2001 Komedi Yönetmen 6.4 11,223
1997 Komedi Yönetmen 6.9 14,218
1996 Komedi Çeşitli 7.1 52,690
1995 Komedi Çeşitli 6.2 2,601
1995 Komedi Çeşitli 7.9 11,098

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yönetmen
Çeşitli
9.0 529,646
1992 Komedi Çeşitli 6.6 16,380
Dizi Altyazıları
The Flash (9,887) Better Call Saul (5,626) Fargo (4,671) Lucifer (3,823) Gotham (3,423) The 100 (3,420) Arrow (3,255) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,347)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017