Giriş Kayıt
Dana De Vally Piazza

Dana De Vally Piazza


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Dana De Vally Piazza, yönetmen, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Dana DeValley | Dana J. DeVally | Dana DeVally | D
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 16,969
2001 Komedi Yönetmen 6.5 11,674
1997 Komedi Yönetmen 6.9 15,051
1996 Komedi Çeşitli 7.1 54,640
1995 Komedi Çeşitli 6.2 2,634
1995 Komedi Çeşitli 7.9 11,547

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yönetmen
Çeşitli
8.9 592,495
1992 Komedi Çeşitli 6.6 17,495
Film Altyazıları
Ready Player One (5,052) A Quiet Place (4,125) True Crimes (2,613) Black Panther (2,306) Red Sparrow (1,840) Game Night (1,277) The Mustanger and the Lady (1,256) Death Wish (1,124) Deadpool (1,011) Cargo (962)
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018