Giriş Kayıt
Dana De Vally Piazza

Dana De Vally Piazza


Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Dana De Vally Piazza, yönetmen, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Dana DeValley | Dana J. DeVally | Dana DeVally | D
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 14,805
2001 Komedi Yönetmen 6.4 11,094
1997 Komedi Yönetmen 6.9 13,967
1996 Komedi Çeşitli 7.1 52,269
1995 Komedi Çeşitli 6.2 2,550
1995 Komedi Çeşitli 7.9 10,998

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Yönetmen
Çeşitli
9.0 514,690
1992 Komedi Çeşitli 6.6 16,098
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,163) Doctor Strange (6,713) Allied (6,358) Moana (4,814) Lion (3,504) John Wick: Chapter 2 (3,372) Arrival (3,159) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,230) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,303) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,985) Suits (3,626) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,425) Arrow (2,024) Legion (1,974) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017