Giriş Kayıt
Damiaan De Schrijver

Damiaan De Schrijver


Oyuncu

Damiaan De Schrijver, Belçika doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Belçika
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Oyuncu 5.0 124
2010 Komedi Oyuncu 6.4 1,155
2006 Dram Oyuncu 6.4 294
2005 Suç Oyuncu 8.4 1,433
1998 Dram Oyuncu 6.8 209
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017