Giriş Kayıt
Aldo De Scalzi

Aldo De Scalzi (60)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Yapımcı

Aldo De Scalzi, 23 Ocak 1957 Genoa, İtalya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, yapımcı. Hamam (1997), Harem Suare (1999), Ateş Hattı (2002), Yapabiliriz (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1957
Doğum Yeri: Genoa, İtalya
Diğer Bir İsmi: Pivio & Aldo De Scalzi
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 60 Komedi Müzik 7.0 115
2017 60 Dram Müzik    
2015 Dram Müzik 5.6 48
2014 57 Belgesel Müzik
Müzik
6.8 218
2012 55 Gerilim Müzik
Müzik
5.6 1,322
2012 55 Komedi Müzik 5.2 556
2011 54 Belgesel Yapımcı
Müzik
   
2011 54 Komedi Müzik 5.7 790
2011 54 Bilim-Kurgu Müzik 5.9 587
2011 54 Komedi Müzik 1.9 758
2011 54 Komedi Müzik 6.0 338
2009 Biyografi Müzik    
2009 52 Dram Müzik 4.4 1,060

Yapabiliriz
2008 51 Komedi Müzik 7.6 1,184
2008 51 Komedi Müzik 6.0 255
2008 Müzik 6.5 116

Maradona - Tanri'nin eli
2007 50 Biyografi Müzik 5.8 527

Günler ve Bulutlar
2007 50 Dram Oyuncu 6.9 1,308
2007 50 Bilim-Kurgu Müzik    
2007 50 Komedi Müzik 5.1 195
2006 49 Komedi Müzik 6.6 309
2006 49 Dram Müzik 8.0 9

The Stone Merchant
2006 49 Dram Müzik 4.4 827
2005 48 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.6 350
2004 47 Komedi Müzik 6.5 715

Ateş Hattı
2002 45 Dram Müzik 7.2 1,412

Benimle Evlenir Misin?
2002 45 Komedi Müzik 6.6 1,029
2001 44 Gerilim Müzik 3.4 228
1999 42 Dram Müzik 6.2 2,292
1998 41 Komedi Müzik 6.3 239
1997 40 Dram Müzik 7.0 5,415
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017