Giriş Kayıt
Tony De Santis

Tony De Santis (61)


Oyuncu

Tony De Santis, 29 Ocak 1956 doğumlu oyuncu. Red: Emekli ve Tehlikeli (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 1956
Diğer Bir İsmi: Tone DeSantis | Tony DeSantis | Tony Desantis | To
Burcu: Kova
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 58 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 8.6 283,783

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 54 Aksiyon Oyuncu 7.1 254,979

Jesse Stone: Taş Soğuğu
2005 49 Suç Oyuncu    
2003 Belgesel Oyuncu 8.9 2,627

Ölümcül Oyun (I)
2002 46 Suç Oyuncu 7.2 35,314
2001 45 Aksiyon Oyuncu    
1998 42 Aksiyon Oyuncu    
1996 40 Biyografi Oyuncu 7.3 4,723
1996 40 Aksiyon Oyuncu 4.5 294
1994 38 Aksiyon Oyuncu    

Masum Hamleler
1993 37 Biyografi Oyuncu 7.5 24,697
1992 36 Biyografi Oyuncu    
1991 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 6,823
1990 Korku Oyuncu 7.7 2,176

Aşk Denizi
1989 33 Suç Oyuncu 6.8 32,201
1988 32 Komedi Oyuncu 5.6 19,801

Tarikat
1987 31 Dram Oyuncu 6.1 4,581

Ölümcül Aldatma
1984 28 Gerilim Oyuncu 4.7 158
1983 27 Dram Oyuncu 6.1 38,656
1976 20 Komedi Oyuncu 7.7 1,759
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017