Giriş Kayıt
Tony De Santis

Tony De Santis (61)


Oyuncu

Tony De Santis, 29 Ocak 1956 doğumlu oyuncu. (1988) Short Circuit 2 (1988), (1991) F/X2 (1991), (1992) To Catch a Killer (1992), (1976) The Ritz (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 1956
Diğer Bir İsmi: Tone DeSantis | Tony DeSantis | Tony Desantis | To
Burcu: Kova
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 58 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 8.6 286,816

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 54 Aksiyon Oyuncu 7.1 256,143

Jesse Stone: Taş Soğuğu
2005 49 Suç Oyuncu    
2003 Belgesel Oyuncu 8.9 2,645

Ölümcül Oyun (I)
2002 46 Suç Oyuncu 7.2 35,454
2001 45 Aksiyon Oyuncu    
1998 42 Aksiyon Oyuncu    
1996 40 Biyografi Oyuncu 7.3 4,723
1996 40 Aksiyon Oyuncu 4.5 294
1994 38 Aksiyon Oyuncu    

Masum Hamleler
1993 37 Biyografi Oyuncu 7.5 24,697
1992 Biyografi Oyuncu 7.5 1,818
1991 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 6,823
1990 Korku Oyuncu 7.7 2,176

Aşk Denizi
1989 33 Suç Oyuncu 6.8 32,347
1988 32 Komedi Oyuncu 5.6 19,998

Tarikat
1987 31 Dram Oyuncu 6.1 4,581

Ölümcül Aldatma
1984 28 Dram Oyuncu 4.5 176
1983 27 Dram Oyuncu 6.1 38,950
1976 20 Komedi Oyuncu 7.7 1,759
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017