Giriş Kayıt
Silvia De Santis

Silvia De Santis


Oyuncu

Silvia De Santis, oyuncu. Adım David (2003), (2005) Gölge Oyunu (2005), (1997) Artemisia (1997), (2004) Kardeşlerin Aşkı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.5 2,278

Ölmek Bilmeyen Kumarbaz
2013 Gerilim Oyuncu 4.3 60
2009 Korku Oyuncu 4.8 666
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 192
2006 Dram Oyuncu 7.5 277
2005 Dram Oyuncu 5.7 473

Gölge Oyunu
2005 Komedi Oyuncu 6.8 3,311

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Oyuncu 6.5 946

Adım David
2003 Dram Oyuncu 7.3 6,177

Benim Güzel Evim
2003 Dram Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu 7.7 217
2000 Dram Oyuncu    
1997 Biyografi Oyuncu 6.8 1,771
Film Altyazıları
Gold (3,970) Get Out (2,385) Logan (1,888) La La Land (1,216) The Age of Shadows (1,204) Split (1,193) Rings (1,153) Zashchitniki (1,074) The Great Wall (934) Sand Castle (798)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,840) The Blacklist (3,310) Into the Badlands (2,728) Fargo (2,575) The Last Kingdom (2,494) Doctor Who (2,102) The Expanse (1,533) Vikings (1,488) Game of Thrones (1,485) Supernatural (1,224)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017