Giriş Kayıt
Orchidea de Santis

Orchidea de Santis (68)


Oyuncu

Orchidea de Santis, 20 Aralık 1948 Bari, Puglia, İtalya doğumlu oyuncu. Un dólar de recompensa (1972) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Aralık 1948
Doğum Yeri: Bari, Puglia, İtalya
Diğer Bir İsmi: Orchidea De Sanctis | Orquidea De Santis | Orquide
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Belgesel Oyuncu 8.2 24
1976 28 Komedi Oyuncu    
1975 27 Komedi Oyuncu 5.9 72
1975 27 Oyuncu 5.6 35
1974 26 Komedi Oyuncu 5.4 93
1973 25 Komedi Oyuncu 6.7 72
1972 24 Dram Oyuncu 6.4 119

Beynimdeki Şeytan - Öldüren Kim
1972 24 Gerilim Oyuncu 6.7 124
1970 22 Korku Oyuncu 6.3 75
1970 22 Komedi Oyuncu 6.1 158
1966 18 Western Oyuncu 6.3 44
1966 18 Komedi Oyuncu 5.5 68
- Aksiyon    
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017