Giriş Kayıt
Giuseppe De Santis

Giuseppe De Santis (80)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Giuseppe De Santis, 11 Şubat 1917 Fondi, Lazio, İtalya doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu, yönetmen asistanı. Acı Pirinç (1949) yapımıyla biliniyor.16 Mayıs 1997 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1917
Ölüm Tarihi: 16 Mayıs 1997
Doğum Yeri: Fondi, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Giuseppe De Sanctis | Gino de Sanctis | Joe de San
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Belgesel Oyuncu 6.0 126
1958 41 Dram Senarist
Yönetmen
7.3 71
1957 40 Dram Senarist
Yönetmen
6.7 72
1954 37 Komedi Senarist
Yönetmen
6.3 109
1953 36 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 81
1952 35 Dram Yönetmen
Senarist
7.9 257
1950 33 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.8 116

Acı Pirinç
1949 32 Dram Senarist
Yönetmen
7.7 2,422
1946 29 Dram Senarist 6.3 92
1945 28 Belgesel Yönetmen 7.6 67

Tutku
1943 26 Suç Yönetmen Asistanı
Senarist
7.8 4,968
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017