Giriş Kayıt
Louis De Rochemont

Louis De Rochemont (71)


Yapımcı

Louis De Rochemont, 12 Ocak 1899 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu yapımcı. Geri tepen silah (1947), The House on 92nd Street (1945), 13 Rue Madeleine (1947), Roma'da Bahar (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1899
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Louis de Rochement | Louis de Rochemont
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roma'da Bahar
1961 62 Dram Yapımcı 6.6 1,938
1960 61 Aksiyon Yapımcı 6.5 173
1958 59 Belgesel Yapımcı 7.4 160
1954 55 Animasyon Çeşitli 7.2 10,498
1952 53 Gerilim Yapımcı 6.4 163
1949 50 Dram Yapımcı 7.1 295

Geri tepen silah
1947 48 Suç Yapımcı 7.3 3,062
1947 48 Aksiyon Yapımcı 7.0 2,046
1945 46 Suç Yapımcı 6.8 2,121
1944 45 Belgesel Yapımcı 7.4 265
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017