Giriş Kayıt
Charles De Ravenne

Charles De Ravenne (58)


Oyuncu

Charles De Ravenne, 06 Nisan 1911 Nice, Fransa doğumlu oyuncu. Thundering Hoofs (1924) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1911
Doğum Yeri: Nice, Fransa
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Erkekler Sarışınları Sever
1953 42 Komedi Oyuncu 7.2 24,923
1950 39 Dram Oyuncu 6.8 154
1949 38 Dram Oyuncu 7.1 1,857
1943 32 Dram Oyuncu 6.4 779
1943 32 Dram Oyuncu 6.4 1,321
1942 31 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,015

Rio'daki O Gece
1941 30 Komedi Oyuncu 6.9 521
1940 29 Komedi Oyuncu 7.0 539
1938 27 Komedi Oyuncu 5.9 269
1937 26 Komedi Oyuncu 6.7 372
1936 25 Komedi Oyuncu 5.6 660
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017