Giriş Kayıt
Cininha de Paula

Cininha de Paula (64)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Maria Viana de Paula Gigliotti, 23 Haziran 1953 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı, yönetmen. "Sítio do Pica-Pau Amarelo" (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maria Viana de Paula Gigliotti
Doğum Tarihi: 23 Haziran 1953
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 61 Komedi 5.5 485
2010 57 Biyografi Oyuncu 7.0 1,318

Barış Zamanı
2009 56 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 440
2009 56 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 2,032
2001 48 Komedi Oyuncu 6.9 651
2000 Oyuncu
Yönetmen
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017