Giriş Kayıt
Suzanne De Passe

Suzanne De Passe (71)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Suzanne Celeste DePasse, 19 Temmuz 1946 ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist. Yalnız Kumru (1989), Class Act (1992), The Temptations (1998), (1994) Sister, Sister (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Suzanne Celeste DePasse
Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1946
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Suzanne DePasse | Suzanne de Passe
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı 6.4 293
2016 70 Tarihi 7.2 34
2016 70 Belgesel Oyuncu 7.4 1,135
2012 66 Dram Yapımcı 5.3 1,817
2009 63 Belgesel Oyuncu    

Kopyacılar
2000 54 Dram Yapımcı    
1998 Biyografi Yapımcı 8.5 3,291
1996 Aksiyon Yapımcı    
1995 Dram Yapımcı    
1995 49 Western Yapımcı    
1994 Komedi Yapımcı 6.1 8,646
1992 46 Komedi Yapımcı 6.0 4,351

Yalnız Kumru
1989 Macera Yapımcı 8.8 13,714
1972 26 Biyografi Senarist 7.1 2,833
Film Altyazıları
The Foreigner (9,425) The Mountain Between Us (5,642) Flatliners (5,546) Beyond Skyline (3,827) Stronger (3,720) Dunkirk (3,647) It (3,534) American Made (2,480) Kingsman: The Golden Circle (2,247) Victoria & Abdul (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017