Giriş Kayıt
Maria de Medeiros

Maria de Medeiros (52)


Oyuncu, Yönetmen, Müzisyen, Senarist

Maria de Medeiros Esteves Victorino D'Almeida, 19 Ağustos 1965 Lisbon, Portekiz doğumlu oyuncu, yönetmen, müzisyen, senarist. Henry Ve June (1990), Azrail'i Beklerken (2011), The Saddest Music in the World (2003), Nisan Devrimi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maria de Medeiros Esteves Victorino D'Almeida
Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1965
Doğum Yeri: Lisbon, Portekiz
Diğer Bir İsmi: Marie De Medeiros
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 52 Tarihi Oyuncu    
2017 52 Western Oyuncu 6.1 555
2016 51 Komedi Oyuncu 7.5 2,130
2016 51 Dram Oyuncu 6.8 99

Yasaklı Oda
2015 50 Komedi Oyuncu 6.3 1,808
2014 49 Biyografi Oyuncu 5.7 1,794
2014 49 Komedi Oyuncu 6.0 177
2012 47 Dram Oyuncu 6.4 55

Azrail'i Beklerken
2011 46 Komedi Oyuncu 7.1 7,264
2011 46 Komedi Oyuncu 5.6 291
2011 46 Dram Oyuncu 6.9 112
2010 45 Dram Oyuncu 5.7 117
2009 44 Dram Oyuncu 6.6 1,785
2009 44 Dram Oyuncu 7.4 487

Benim Yıldızlarım
2008 43 Komedi Oyuncu 5.7 625
2007 42 Dram Oyuncu 6.1 72
2007 42 Suç Oyuncu 5.0 210
2007 42 Dram Oyuncu 6.3 386
2007 42 Komedi Oyuncu
Müzik
6.3 423

Benim Adım Elisabeth
2006 41 Dram Oyuncu 7.0 386
2004 39 Belgesel Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
6.3 77
2003 38 Komedi Oyuncu 7.2 5,112
2003 38 Komedi Oyuncu 6.2 1,122

Bensiz Hayatım
2003 38 Dram Oyuncu 7.6 21,357
2001 36 Komedi Oyuncu 6.7 901
2001 36 Dram Oyuncu 5.4 2,235
2001 36 Dram Oyuncu 7.4 392

Nisan Devrimi
2000 35 Dram Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.2 2,391
1998 33 Komedi Oyuncu 4.7 144
1997 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,462
1996 31 Suç Oyuncu 7.1 379

Çalınan Aşk
1996 31 Gerilim Oyuncu 6.7 162
1996 31 Komedi Oyuncu 7.1 438
1996 31 Biyografi Oyuncu    
1995 30 Dram Oyuncu 5.9 394

Ucuz Roman
1994 29 Suç Oyuncu 8.9 1,469,585
1994 29 Dram Oyuncu 7.1 120
1994 29 Gerilim Oyuncu 5.8 188

Altın Toplar
1993 28 Komedi Oyuncu 6.2 2,244
1992 27 Komedi Oyuncu 6.7 77
1991 26 Dram Oyuncu 7.2 325

Henry Ve June
1990 25 Biyografi Oyuncu 6.3 10,848
1988 23 Komedi Oyuncu 7.3 1,325
1988 23 Dram Oyuncu    
1984 19 Oyuncu 5.2 25
1982 17 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017