Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Teresa De Luca

Teresa De Luca


Editör, Editör

Teresa De Luca, editör, editör. Camelot (2011), Bomb Girls (2012), Combat Hospital (2011), X Company (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 7.3 1,649
2014 Dram Editör 8.1 1,049
2013 Dram Editör 6.5 265
2012 Dram Editör 7.9 3,128
2011 Dram Editör 7.4 1,831
2011 Dram Editör 6.5 20,513
2010 Suç Editör 7.6 29,567
2009 Belgesel Editör 7.1 110
2007 Aksiyon Editör 7.7 1,166

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Editorial Department 6.2 1,731
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017