Giriş Kayıt
Teresa De Luca

Teresa De Luca


Editör, Editör, Yapımcı

Teresa De Luca, editör, editör, yapımcı. Camelot (2011), Bomb Girls (2012), Combat Hospital (2011), X Company (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Editör
6.4 110
2015 Dram Editör 7.3 1,733
2014 Dram Editör 8.1 1,074
2013 Dram Editör 6.5 265
2012 Dram Editör 7.9 3,128
2011 Dram Editör 7.4 1,831
2011 Dram Editör 6.5 20,593
2010 Suç Editör 7.6 29,776
2009 Belgesel Editör 7.1 110
2007 Aksiyon Editör 7.7 1,166

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Editorial Department 6.2 1,731
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,761) Legion (9,116) Arrow (6,527) The 100 (6,200) The Flash (5,725) Black Sails (4,057) The Big Bang Theory (4,001) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,669) Suits (3,508) Vikings (3,251)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017