Giriş Kayıt
Teresa De Luca

Teresa De Luca


Editör, Editör, Yapımcı

Teresa De Luca, editör, editör, yapımcı. Camelot (2011), Bomb Girls (2012), Cardinal (2017), X Company (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Editör 7.7 2,279
2017 Dram Editör
Yapımcı
6.5 854
2015 Dram Editör 7.4 2,046
2014 Dram Editör 8.2 1,423
2013 Dram Editör 6.5 265
2012 Dram Editör 7.9 3,485
2011 Dram Editör 7.4 1,831
2011 Dram Editör 6.5 21,151
2010 Suç Editör 7.6 30,884
2009 Belgesel Editör 7.1 110
2007 Aksiyon Editör 7.7 1,166
1997 Dram Editör 6.2 223

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Editorial Department 6.2 2,026
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017