Giriş Kayıt
Teresa De Luca

Teresa De Luca


Editör, Yapımcı, Editör

Teresa De Luca, editör, yapımcı, editör. Camelot (2011), Bomb Girls (2012), X Company (2015), Combat Hospital (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör
Yapımcı
6.5 602
2017 Suç Editör 7.7 1,256
2015 Dram Editör 7.4 1,864
2014 Dram Editör 8.1 1,140
2013 Dram Editör 6.5 265
2012 Dram Editör 7.9 3,128
2011 Dram Editör 7.4 1,831
2011 Dram Editör 6.5 20,742
2010 Suç Editör 7.6 30,043
2009 Belgesel Editör 7.1 110
2007 Aksiyon Editör 7.7 1,166

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Editorial Department 6.2 1,731
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017