Giriş Kayıt
Teresa De Luca

Teresa De Luca


Editör, Editör, Yapımcı

Teresa De Luca, editör, editör, yapımcı. Camelot (2011), Bomb Girls (2012), Cardinal (2017), X Company (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Editör 7.7 2,088
2017 Dram Editör
Yapımcı
6.5 798
2015 Dram Editör 7.4 1,997
2014 Dram Editör 8.1 1,336
2013 Dram Editör 6.5 265
2012 Dram Editör 7.9 3,128
2011 Dram Editör 7.4 1,831
2011 Dram Editör 6.5 21,052
2010 Suç Editör 7.6 30,675
2009 Belgesel Editör 7.1 110
2007 Aksiyon Editör 7.7 1,166

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Editorial Department 6.2 1,882
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017