Giriş Kayıt
Teresa De Luca

Teresa De Luca


Editör, Editör, Yapımcı

Teresa De Luca, editör, editör, yapımcı. Camelot (2011), Bomb Girls (2012), Cardinal (2017), X Company (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Editör 7.7 3,222
2017 Dram Editör
Yapımcı
6.4 1,232
2015 Dram Editör 7.5 2,258
2014 Dram Editör 8.1 1,508
2013 Dram Editör 6.5 265
2012 Dram Editör 7.9 3,485
2011 Dram Editör 7.4 1,831
2011 Dram Editör 6.5 21,374
2010 Suç Editör 7.6 31,439
2009 Belgesel Editör 7.1 110
2007 Aksiyon Editör 7.7 1,166
1997 Dram Editör 6.2 223

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Editorial Department 6.2 2,026
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,004) Hostiles (2,636) Den of Thieves (2,597) Maze Runner: The Death Cure (2,125) 12 Strong (1,938) Wildling (1,751) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (949) Submergence (749) A Quiet Place (730)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,247) The Terror (3,297) The Flash (2,639) Legion (2,590) The Crossing (2,151) Vikings (1,326) Supernatural (1,294) The Expanse (1,159) The Big Bang Theory (1,084) Fear the Walking Dead (1,001)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018