Giriş Kayıt
John de Lancie

John de Lancie (69)


Oyuncu, Yapımcı

John de Lancie, 20 Mart 1948 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Assassin's Creed Revelations (2011), Bronies: The Extremely Unexpected Adult Fans of My Little Pony (2012), CLONED: The Recreator Chronicles (2012), The Eavesdropper (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1948
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: John De Lancie | John DeLancie | John Delancie | J
Burcu: Balık
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Tarihi Oyuncu 7.2 34
2015 67 Korku Oyuncu 5.3 7,685
2014 Belgesel Oyuncu
7.1 633
2012 64 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
5.8 1,385
2012 Aksiyon Oyuncu 9.2 3,614
2012 64 Komedi Oyuncu 6.5 90
2012 64 Dram Oyuncu 4.3 1,227
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 2,559
2011 63 Belgesel
Oyuncu
6.9 2,039
2010 62 Animasyon Oyuncu 6.6 28
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 16,519

Oyuncu
2009 61 Aksiyon Oyuncu 5.8 118,031
2009 61 Dram Oyuncu 6.8 85

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 61 Aksiyon Oyuncu 6.2 120,637

Kadavra
2008 60 Suç Oyuncu 6.0 27,550
2008 Suç Oyuncu 9.5 1,007,609
2008 60 Komedi Oyuncu 5.8 91

Uçurtma Avcısı
2007 59 Dram Oyuncu 7.6 70,807

Hayatı Yakala
2007 59 Dram Oyuncu 7.5 86,599
2007 Komedi Oyuncu 7.6 22,041
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 17,483
2006 Aksiyon Oyuncu 7.8 34,843
2004 56 Dram Oyuncu 5.7 538
2002 54 Dram Oyuncu 6.2 145

Dost Tavsiyesi
2001 53 Komedi Oyuncu 6.2 5,849
2001 Aksiyon Oyuncu 6.2 298

Üstteki Kadın
2000 52 Komedi Oyuncu 5.3 8,639
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,788
1999 Dram Oyuncu 8.8 48,955
1998 Dram Oyuncu 7.1 61,391

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 50 Aksiyon Oyuncu 8.6 969,220
1998 Komedi Oyuncu 4.8 451
1997 49 Belgesel Oyuncu 7.0 4,444

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 69,592
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,222

Dördümüze Bir Eş
1996 48 Komedi Oyuncu 6.0 25,791

Şahinin İntikamı
1996 48 Aksiyon Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu 7.9 1,667

Robot
1995 47 Aksiyon Oyuncu 5.5 859
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 43,029
1994 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 885

Korkusuz
1993 45 Dram Oyuncu 7.1 17,800
1993 45 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Batman: Animasyon Serisi
1992 Animasyon Oyuncu 9.0 60,752

Beşikteki El
1992 44 Dram Oyuncu 6.6 31,565

Balıkçı Kral
1991 43 Komedi Oyuncu 7.6 67,334

Akil defteri
1990 42 Komedi Oyuncu 6.4 6,377

Etki Altında
1990 42 Suç Oyuncu 6.2 5,919

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 72,600
1986 38 Biyografi Oyuncu 6.8 255

Gazap Kuşları
1983 Dram Oyuncu 8.0 5,681

Soğan Tarlası
1979 31 Suç Oyuncu 6.9 3,587
1977 29 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1977 29 Dram Oyuncu 8.3 80

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,401
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017