Giriş Kayıt
Frances de la Tour

Frances de la Tour (72)


Oyuncu

Frances J De Lautour, 30 Temmuz 1944 Bovingdon, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Vicious (2013), Big School (2013), Tarih Öğrencileri (2006), Trap for Cinderella (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Frances J De Lautour
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1944
Doğum Yeri: Bovingdon, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Frances De La Tour
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.8 494

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 72 Macera Oyuncu 6.3 51,308

Seni Şimdiden Özledim
2015 71 Komedi Oyuncu 6.8 10,906
2015 71 Biyografi Oyuncu 6.7 15,782

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 71 Dram Oyuncu 6.9 47,599

Ölümcül Takip
2015 71 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,699

Sihirli Orman
2014 70 Macera Oyuncu 6.0 107,668

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.5 57,020
2013 69 Suç Oyuncu 5.7 1,230
2013 Komedi Oyuncu 8.0 6,177
2013 Komedi Oyuncu 6.8 1,039

Gördüğüne İnan
2012 68 Gerilim Oyuncu 4.4 471

Savaşın Çocukları
2012 68 Dram Oyuncu 6.2 951
2011 67 Macera Oyuncu 7.5 255,583

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 66 Macera Oyuncu 7.7 349,910

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 66 Macera Oyuncu 6.5 320,285

Tanrının Kitabı
2010 66 Aksiyon Oyuncu 6.9 237,603

Sihirli Oyuncaklar
2010 66 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,614
2009 Oyuncu    

Tarih Öğrencileri
2006 62 Komedi Oyuncu 6.9 18,044

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 61 Macera Oyuncu 7.7 409,605
2005 Dram Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu 7.3 1,124

Aşk Her Yerde
2003 59 Komedi Oyuncu 7.7 336,368
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,951

Vişne Bahçesi
1999 55 Dram Oyuncu 6.6 498
1996 Dram Oyuncu    
1976 32 Korku Oyuncu 5.9 2,602
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017