Giriş Kayıt
Frances de la Tour

Frances de la Tour (72)


Oyuncu

Frances J De Lautour, 30 Temmuz 1944 Bovingdon, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Vicious (2013), Big School (2013), Tarih Öğrencileri (2006), Trap for Cinderella (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Frances J De Lautour
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1944
Doğum Yeri: Bovingdon, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Frances De La Tour
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.9 688

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 72 Macera Oyuncu 6.2 55,728

Seni Şimdiden Özledim
2015 71 Komedi Oyuncu 6.8 11,528
2015 71 Biyografi Oyuncu 6.7 16,478

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 71 Dram Oyuncu 6.9 48,768

Ölümcül Takip
2015 71 Aksiyon Oyuncu 5.6 24,053

Sihirli Orman
2014 70 Macera Oyuncu 6.0 109,193

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.5 58,698
2013 69 Suç Oyuncu 5.7 1,230
2013 Komedi Oyuncu 8.0 6,254
2013 Komedi Oyuncu 6.8 1,039

Gördüğüne İnan
2012 68 Gerilim Oyuncu 4.4 471

Savaşın Çocukları
2012 68 Dram Oyuncu 6.2 951
2011 67 Macera Oyuncu 7.5 258,242

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 66 Macera Oyuncu 7.7 355,168

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 66 Macera Oyuncu 6.5 323,618

Tanrının Kitabı
2010 66 Aksiyon Oyuncu 6.9 240,274

Sihirli Oyuncaklar
2010 66 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,614
2009 Oyuncu    

Tarih Öğrencileri
2006 62 Komedi Oyuncu 6.9 18,193

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 61 Macera Oyuncu 7.7 415,128
2005 Dram Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu 7.3 1,124

Aşk Her Yerde
2003 59 Komedi Oyuncu 7.7 339,555
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,992

Vişne Bahçesi
1999 55 Dram Oyuncu 6.6 498
1996 Dram Oyuncu    
1976 32 Korku Oyuncu 5.9 2,602
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Film Altyazıları
Gold (4,213) Get Out (2,502) Logan (2,054) The Age of Shadows (1,318) La La Land (1,311) Split (1,302) Rings (1,229) Personal Shopper (1,195) Zashchitniki (1,145) The Great Wall (1,026)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017