Giriş Kayıt
Frances de la Tour

Frances de la Tour (72)


Oyuncu

Frances J De Lautour, 30 Temmuz 1944 Bovingdon, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Vicious (2013), Big School (2013), Tarih Öğrencileri (2006), Trap for Cinderella (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Frances J De Lautour
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1944
Doğum Yeri: Bovingdon, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Frances De La Tour
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.8 597

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 72 Macera Oyuncu 6.2 53,584

Seni Şimdiden Özledim
2015 71 Komedi Oyuncu 6.8 11,153
2015 71 Biyografi Oyuncu 6.7 16,108

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 71 Dram Oyuncu 6.9 48,140

Ölümcül Takip
2015 71 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,862

Sihirli Orman
2014 70 Macera Oyuncu 6.0 108,443

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.5 57,724
2013 69 Suç Oyuncu 5.7 1,230
2013 Komedi Oyuncu 8.0 6,224
2013 Komedi Oyuncu 6.8 1,039

Gördüğüne İnan
2012 68 Gerilim Oyuncu 4.4 471

Savaşın Çocukları
2012 68 Dram Oyuncu 6.2 951
2011 67 Macera Oyuncu 7.5 257,001

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 66 Macera Oyuncu 7.7 352,581

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 66 Macera Oyuncu 6.5 321,900

Tanrının Kitabı
2010 66 Aksiyon Oyuncu 6.9 238,848

Sihirli Oyuncaklar
2010 66 Aksiyon Oyuncu 4.4 2,614
2009 Oyuncu    

Tarih Öğrencileri
2006 62 Komedi Oyuncu 6.9 18,044

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 61 Macera Oyuncu 7.7 412,411
2005 Dram Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu 7.3 1,124

Aşk Her Yerde
2003 59 Komedi Oyuncu 7.7 337,866
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,967

Vişne Bahçesi
1999 55 Dram Oyuncu 6.6 498
1996 Dram Oyuncu    
1976 32 Korku Oyuncu 5.9 2,602
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,122) Arrow (5,394) The 100 (3,319) The Flash (3,305) The Expanse (3,031) Colony (2,402) Designated Survivor (2,203) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,845) The Originals (1,815)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017