Giriş Kayıt
Raf De La Torre

Raf De La Torre (67)


Oyuncu

Rafael De La Torre, 15 Şubat 1908 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. Mary, Queen of Scots (1971) yapımıyla biliniyor.15 Temmuz 1975 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rafael De La Torre
Doğum Tarihi: 15 Şubat 1908
Ölüm Tarihi: 15 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 63 Biyografi Oyuncu 7.5 3,254

Çorbamdaki Kız
1970 62 Komedi Oyuncu 5.7 1,674
1960 52 Korku Oyuncu 7.1 1,122
1952 44 Biyografi Oyuncu 7.2 4,000

The Golden Coach
1952 44 Komedi Oyuncu 7.2 1,884
1952 44 Komedi Oyuncu 7.1 308
Dizi Altyazıları
The Flash (8,484) Better Call Saul (6,652) Lucifer (3,812) American Gods (3,612) Gotham (3,501) Twin Peaks (3,124) Fargo (2,954) The 100 (2,668) Supernatural (2,428) 12 Monkeys (2,402)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017