Giriş Kayıt
Antonio de la Torre

Antonio de la Torre (49)


Oyuncu

Antonio de la Torre Martín, 18 Ocak 1968 Málaga, Málaga, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu. Aklımı Oynatacağım (2013), Son Sirk (2010), Koyu Laci Siyaha Yakın (2006), Tarde para la ira (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Antonio de la Torre Martín
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1968
Doğum Yeri: Málaga, Málaga, Andalucía, İspanya
Diğer Bir İsmi: Antonio de Latorre
Burcu: Oğlak
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Komedi Oyuncu    
2017 49 Komedi Oyuncu 6.6 272
2016 48 Dram Oyuncu 6.8 4,724
2016 48 Gerilim Oyuncu 7.2 3,778
2016 Suç Oyuncu 8.2 33,711
2015 47 Komedi Oyuncu 6.0 796

Bataklık
2014 46 Suç Oyuncu 7.3 20,946
2014 46 Dram 6.3 719
2014 46 Dram Oyuncu 2.0 3,349
2013 45 Komedi Oyuncu 6.3 3,332
2013 45 Komedi Oyuncu 5.6 545

Aklımı Oynatacağım
2013 45 Komedi Oyuncu 5.6 18,663
2013 45 Gerilim Oyuncu 5.8 2,325
2012 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 746
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,724
2011 43 Dram Oyuncu 6.2 2,022
2011 43 Komedi Oyuncu 6.7 3,400
2010 42 Komedi Oyuncu 5.8 1,332
2010 42 Dram Oyuncu 5.8 122

Son Sirk
2010 42 Komedi Oyuncu 6.6 11,022
2010 42 Biyografi Oyuncu 6.1 861
2010 42 Komedi 4.9 316

Şişkolar
2009 41 Komedi Oyuncu 6.7 2,087
2009 41 Dram Oyuncu 6.8 140
2008 40 Komedi Oyuncu    

Hansala'ya Dönüş
2008 40 Dram Oyuncu 6.5 157

Che
2008 40 Biyografi Oyuncu 6.9 27,914

Korkaklar
2008 40 Oyuncu 5.9 431
2007 39 Oyuncu 6.5 71

Blinkers
2007 39 Komedi Oyuncu 4.7 204
2007 39 Komedi Oyuncu 6.7 633

Dönüş
2006 38 Komedi Oyuncu 7.6 82,175

Bebek Odası
2006 38 Korku Oyuncu    

Koyu Laci Siyaha Yakın
2006 38 Dram Oyuncu 7.3 6,770
2005 37 Dram Oyuncu 5.4 128
2005 37 Komedi Oyuncu 6.0 456

Yedinci Gün
2004 36 Dram Oyuncu 6.9 912
2004 36 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 117

Gözlerimi De Al
2003 35 Dram Oyuncu 7.5 4,968
2003 35 Komedi Oyuncu 6.2 2,134
2002 34 Komedi Oyuncu 5.6 357
2002 34 Dram Oyuncu 6.3 132
2001 33 Aksiyon Oyuncu
6.5 5,871

Halkımız Avanta Peşinde
2000 32 Komedi Oyuncu 7.4 8,167
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62
1999 31 Macera Oyuncu 5.6 794
1999 31 Komedi Oyuncu 7.0 652
1999 31 Komedi Oyuncu 6.7 2,488
1999 31 Dram Oyuncu 6.5 2,329
1998 30 Komedi Oyuncu 6.9 9,845
1998 30 Komedi Oyuncu 6.4 180
1996 28 Komedi Oyuncu 5.6 519

Şeytanın Günü
1995 27 Aksiyon Oyuncu 7.5 12,939
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017