Giriş Kayıt
Mieke De Groote

Mieke De Groote


Oyuncu

Mieke De Groote, oyuncu. Rosie (1998), (1988) Kayboluş (1988), (2006) Tanger Cehennemi (2006), (2009) Code 37 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mieke Degroote | Mieke de Groote
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu 7.4 507

Tanger Cehennemi
2006 Dram Oyuncu 7.2 1,298

İkiz Kızkardeşler
2002 Dram Oyuncu 7.5 5,631
1998 Dram Oyuncu 7.3 512
1993 Dram Oyuncu 6.3 210

Kayboluş
1988 Gizem Oyuncu 7.8 25,576
1980 Dram Oyuncu 6.6 407
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,441) Assassin's Creed (8,328) Doctor Strange (4,573) Allied (3,987) Moana (2,722) Forushande (2,489) Arrival (2,375) Split (2,356) Lion (1,982) Hacksaw Ridge (1,629)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,130) The Flash (4,332) Vikings (3,680) Supernatural (3,015) Blindspot (2,507) Suits (2,293) Sherlock (2,181) The Big Bang Theory (1,787) The Expanse (1,606) The Vampire Diaries (1,489)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017