Giriş Kayıt
Adam De Coster

Adam De Coster


Sesler

Adam J. Decoster, sesler. Orange Is the New Black (2013), New Girl (2011), Weeds (2005), Frasier (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adam J. Decoster
Diğer Bir İsmi: Adam DeCofter | Adam DeCoster | Adam Decosta | Ada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 8.0 16,063
2017 Komedi Sesler 8.0 1,659
2016 Dram Sesler 7.8 40,014
2016 Komedi Sesler 7.6 6,215
2016 Komedi Sesler 8.6 20,866
2016 Komedi Sesler 7.6 2,377
2016 Komedi Sesler 5.9 2,001
2016 Komedi Sesler 7.5 7,213
2016 Komedi Sesler 6.2 2,126
2015 Komedi Sesler 8.1 2,848
2015 Komedi Sesler 6.7 1,454
2015 Suç Sesler 8.6 240,184
2015 Aksiyon Sesler 7.4 41,760
2015 Komedi Sesler 7.7 7,690
2015 Suç Sesler 7.2 1,976
2014 Suç Sesler 9.0 224,868
2014 Dram Sesler    
2014 Dram Sesler    
2014 Komedi Sesler 8.2 12,855
2013 Komedi Sesler 8.2 226,143
2013 Aksiyon Sesler 7.7 14,668
2013 Komedi Sesler 7.7 2,216
2012 Dram Sesler 6.0 636
2012 Dram Sesler 7.8 58,381
2012 Komedi Sesler 8.3 12,159
2012 Komedi Sesler 5.4 1,208

Yetenek Çiftliği
2011 Komedi Sesler 4.9 4,669
2011 Komedi Sesler 5.6 11,773

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Sesler 8.3 41,812
2011 Korku Sesler 5.3 2,716
2011 Suç Sesler 8.2 78,137
2011 Komedi Sesler 7.7 154,701
2010 Dram Sesler 5.0 463
2010 Sesler 6.2 609
2010 Aksiyon Sesler 5.6 1,879
2010 Kısa Metraj Sesler 8.1 133
2010 Suç Sesler 4.6 2,374
2010 Animasyon Sesler 2.7 1,309
2010 Dram Sesler 5.0 646
2010 Dram Sesler 6.9 7,273

Gümmm
2010 Komedi Sesler 5.7 10,777

Koleksiyoncu
2009 Korku Sesler 6.4 47,821

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Sesler 4.8 30,413
2009 Komedi Sesler 6.2 7,379
2009 Komedi Sesler 6.0 602
2009 Komedi Sesler 8.3 102,781
2009 Komedi Sesler 7.5 36,832
2009 Korku Sesler 4.8 3,435

Üç Kişilik Masa
2009 Komedi Sesler 5.5 2,752
2009 Aksiyon Sesler 5.9 8,045
2009 Komedi Sesler 7.9 19,367

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Sesler 6.3 11,448
2008 Komedi Sesler 3.8 9,675

Güzel Kızlar Kulübü
2008 Komedi Sesler    

Kaplumbağa ile Tavşan
2008 Animasyon Sesler    
2008 Komedi Sesler    
2008 Macera Sesler 4.7 1,343
2008 Animasyon Sesler 5.4 592

Büyülü Tat
2008 Komedi Sesler 6.3 7,135
2008 Komedi Sesler 6.4 1,728
2008 Dram Sesler 5.7 677
2008 Dram Sesler 5.3 221

Sıradan Bir Gündü
2007 Dram Sesler 6.9 20,528
2007 Aksiyon Sesler 5.7 1,824

Amerikan Pastası Beta Evi
2007 Komedi Sesler 5.3 44,998

Av Partisi
2007 Macera Sesler 6.9 22,152
2007 Komedi Sesler 2.9 15,655
2007 Aksiyon Sesler 8.0 61,854
2007 Komedi Sesler 6.0 4,978

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Sesler 6.4 3,510

Asi
2007 Aksiyon Sesler 7.1 1,752

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Sesler 5.9 4,417
2007 Dram Sesler 6.7 581

Dumanaltı
2007 Macera Sesler 5.8 14,342
2007 Komedi Sesler 8.0 7,256
2007 Komedi Sesler 6.6 19,654
2006 Dram Sesler 5.2 840

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Sesler 5.1 47,243
2006 Korku Sesler 5.1 5,308
2006 Macera Sesler 7.4 759

Bira Ligi
2006 Komedi Sesler 6.0 7,110

Nabız
2006 Korku Sesler 4.7 25,931

Gençlik Ateşi: Hep ya da Hiç
2006 Komedi Sesler 5.7 15,439
2006 Komedi Sesler 4.1 2,470
2006 Komedi Sesler 5.9 1,077
2006 Komedi Sesler 4.8 759
2006 Dram Sesler 7.4 778

Prens ve Ben 2: Kraliyet Düğünü
2006 Komedi Sesler 4.3 4,142

Süper Kahramanlar
2006 Animasyon Sesler 6.8 10,652
2006 Biyografi Sesler    
2006 Komedi Sesler 4.8 31,128
2005 Komedi Sesler 8.0 91,639
2005 Komedi Sesler 8.8 152,516
2004 Macera Sesler 8.4 420,856
2004 Komedi Sesler    
2003 Komedi Sesler 8.9 232,336
2002 Kısa Metraj Sesler 7.0 86
2002 Dram Sesler 6.3 1,070
2002 Dram Sesler 5.1 89
2002 Suç Sesler 8.7 60,913

Asla Mafyadan çalma
2002 Dram Sesler    
2001 Suç Sesler 6.5 1,052

Freddy'nin Çılgın Maceraları
2001 Komedi Sesler 4.5 41,413
2000 Animasyon Sesler 6.8 928
1997 Animasyon Sesler 7.8 4,601

Sadakat
1996 Komedi Sesler 5.9 1,608
1994 Animasyon Sesler 7.3 7,839
1993 Komedi Sesler 8.0 60,438

Cheers 1
1982 Komedi Sesler 7.8 38,460
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017