Giriş Kayıt
Adam De Coster

Adam De Coster


Sesler

Adam J. Decoster, sesler. Orange Is the New Black (2013), New Girl (2011), Weeds (2005), Frasier (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adam J. Decoster
Diğer Bir İsmi: Adam DeCofter | Adam DeCoster | Adam Decosta | Ada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 8.0 14,810
2017 Komedi Sesler 8.0 1,597
2016 Dram Sesler 7.9 37,292
2016 Komedi Sesler 7.6 5,620
2016 Komedi Sesler 8.6 20,009
2016 Komedi Sesler 7.6 1,972
2016 Komedi Sesler 6.0 1,820
2016 Komedi Sesler 7.5 7,063
2016 Komedi Sesler 6.2 2,126
2015 Komedi Sesler 8.1 2,848
2015 Suç Sesler 8.6 234,492
2015 Komedi Sesler 6.7 1,454
2015 Aksiyon Sesler 7.4 41,043
2015 Komedi Sesler 7.7 7,569
2015 Suç Sesler 7.2 1,976
2014 Suç Sesler 9.0 220,868
2014 Dram Sesler    
2014 Dram Sesler    
2014 Komedi Sesler 8.2 12,725
2013 Komedi Sesler 8.2 223,711
2013 Aksiyon Sesler 7.7 14,613
2013 Komedi Sesler 7.7 2,216
2012 Komedi Sesler 8.3 12,007
2012 Dram Sesler 6.0 636
2012 Dram Sesler 7.8 57,842
2012 Komedi Sesler 5.4 1,208

Yetenek Çiftliği
2011 Komedi Sesler 4.9 4,632
2011 Komedi Sesler 5.6 11,773

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Sesler 8.3 41,605
2011 Korku Sesler 5.3 2,716
2011 Suç Sesler 8.2 77,269
2011 Komedi Sesler 7.7 153,509
2010 Dram Sesler 5.0 463
2010 Sesler 6.2 609
2010 Aksiyon Sesler 5.6 1,879
2010 Kısa Metraj Sesler 8.1 133
2010 Suç Sesler 4.6 2,374
2010 Animasyon Sesler 2.7 1,309
2010 Dram Sesler 5.0 646
2010 Dram Sesler 6.9 7,273

Gümmm
2010 Komedi Sesler 5.7 10,777

Koleksiyoncu
2009 Korku Sesler 6.4 47,428

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Sesler 4.8 30,413
2009 Komedi Sesler 6.2 7,322
2009 Komedi Sesler 6.0 602
2009 Komedi Sesler 8.3 102,142
2009 Komedi Sesler 7.5 36,498
2009 Korku Sesler 4.8 3,435

Üç Kişilik Masa
2009 Komedi Sesler 5.5 2,752
2009 Aksiyon Sesler 5.9 8,045
2009 Komedi Sesler 7.9 19,295

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Sesler 6.3 11,317
2008 Komedi Sesler 3.8 9,675

Güzel Kızlar Kulübü
2008 Komedi Sesler    

Kaplumbağa ile Tavşan
2008 Animasyon Sesler    
2008 Komedi Sesler    
2008 Macera Sesler 4.7 1,343
2008 Animasyon Sesler 5.4 592

Büyülü Tat
2008 Komedi Sesler 6.3 7,135
2008 Komedi Sesler 6.4 1,728
2008 Dram Sesler 5.7 677
2008 Dram Sesler 5.3 221

Sıradan Bir Gündü
2007 Dram Sesler 6.9 20,528
2007 Aksiyon Sesler 5.7 1,824

Amerikan Pastası Beta Evi
2007 Komedi Sesler 5.3 44,998

Av Partisi
2007 Macera Sesler 6.9 22,152
2007 Komedi Sesler 2.9 15,588
2007 Aksiyon Sesler 8.0 61,681
2007 Komedi Sesler 6.0 4,978

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Sesler 6.4 3,510

Asi
2007 Aksiyon Sesler 7.1 1,752

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Sesler 5.9 4,417
2007 Dram Sesler 6.7 581

Dumanaltı
2007 Macera Sesler 5.8 14,342
2007 Komedi Sesler 8.0 7,256
2007 Komedi Sesler 6.6 19,569
2006 Dram Sesler 5.2 840

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Sesler 5.1 47,243
2006 Korku Sesler 5.1 5,308
2006 Macera Sesler 7.4 759

Bira Ligi
2006 Komedi Sesler 6.0 7,110

Nabız
2006 Korku Sesler 4.7 25,931

Gençlik Ateşi: Hep ya da Hiç
2006 Komedi Sesler 5.7 13,205
2006 Komedi Sesler 4.1 2,470
2006 Komedi Sesler 5.9 1,077
2006 Komedi Sesler 4.8 759
2006 Dram Sesler 7.4 778

Prens ve Ben 2: Kraliyet Düğünü
2006 Komedi Sesler 4.3 4,142

Süper Kahramanlar
2006 Animasyon Sesler 6.8 10,652
2006 Biyografi Sesler    
2006 Komedi Sesler 4.8 30,954
2005 Komedi Sesler 8.0 91,266
2005 Komedi Sesler 8.8 150,970
2004 Macera Sesler 8.4 418,038
2004 Komedi Sesler    
2003 Komedi Sesler 8.9 230,806
2002 Kısa Metraj Sesler 7.0 86
2002 Dram Sesler 6.3 1,070
2002 Dram Sesler 5.1 89
2002 Suç Sesler 8.7 60,490

Asla Mafyadan çalma
2002 Dram Sesler    
2001 Suç Sesler 6.5 1,052

Freddy'nin Çılgın Maceraları
2001 Komedi Sesler 4.5 40,471
2000 Animasyon Sesler    
1997 Animasyon Sesler    

Sadakat
1996 Komedi Sesler 5.9 1,608
1994 Animasyon Sesler 7.3 7,205
1993 Komedi Sesler 8.0 60,037

Cheers 1
1982 Komedi Sesler 7.8 38,178
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017