Giriş Kayıt
Mario De Barros

Mario De Barros


Oyuncu, Dublör

Mario De Barros, oyuncu, dublör. (1985) Flesh+Blood (1985), (1982) Mil gritos tiene la noche (1982), (1969) Gvangi Vadisi (1969), (1983) Hundra (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Aksiyon Dublör 4.4 752
1985 Macera Dublör
Oyuncu
6.7 13,198
1984 Macera Oyuncu 5.4 303
1983 Macera Oyuncu 4.6 587
1982 Korku Oyuncu 6.1 5,355

Gvangi Vadisi
1969 Western Oyuncu 6.3 2,819

Zafer Yolları
1966 Dram Oyuncu 6.6 1,199
1965 Aksiyon Oyuncu 5.6 41
1965 Western Dublör 5.2 297
1965 Macera Dublör 5.3 344

Büyük İskender
1956 Biyografi Oyuncu 5.8 2,588
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017