Giriş Kayıt
Lois De Banzie

Lois De Banzie (86)


Oyuncu

Lois De Banzie, 04 Mayıs 1930 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Annie (1982) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1930
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Lois de Banzie | Lois deBanzie
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çıplak Silah 3
1994 64 Aksiyon Oyuncu 6.4 79,493

Addams Ailesi 2
1993 63 Komedi Oyuncu 6.6 59,960

Yırtık Rahibe
1992 62 Komedi Oyuncu 6.3 68,243

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 60 Komedi Çeşitli 5.2 18,031

Örümcek Korkusu
1990 60 Komedi Oyuncu 6.4 51,183
1988 58 Komedi Oyuncu 6.3 9,155
1984 54 Dram Oyuncu 6.6 802

Ani Vuruş
1983 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 32,338
1982 52 Komedi Oyuncu 7.4 80,155

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 36,104
1982 Komedi Oyuncu 7.2 12,247
1982 52 Komedi Oyuncu 6.5 31,744

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,608

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1957 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,700
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,361
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017