Giriş Kayıt
Lois De Banzie

Lois De Banzie (86)


Oyuncu

Lois De Banzie, 04 Mayıs 1930 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Annie (1982) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1930
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Lois de Banzie | Lois deBanzie
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çıplak Silah 3
1994 64 Aksiyon Oyuncu 6.4 79,022

Addams Ailesi 2
1993 63 Komedi Oyuncu 6.6 59,653

Yırtık Rahibe
1992 62 Komedi Oyuncu 6.3 67,898

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 60 Komedi Çeşitli 5.2 18,031

Örümcek Korkusu
1990 60 Komedi Oyuncu 6.4 51,183
1988 58 Komedi Oyuncu 6.3 9,155
1984 54 Dram Oyuncu 6.6 802

Ani Vuruş
1983 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 31,884
1982 52 Komedi Oyuncu 7.4 79,722

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 35,898
1982 Komedi Oyuncu 7.2 12,179
1982 52 Komedi Oyuncu 6.5 31,498

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,526

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1957 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,679
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,329
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017