Giriş Kayıt
Lois De Banzie

Lois De Banzie (87)


Oyuncu

Lois De Banzie, 04 Mayıs 1930 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Annie (1982) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1930
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Lois de Banzie | Lois deBanzie
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çıplak Silah 3
1994 64 Aksiyon Oyuncu 6.5 81,798

Addams Ailesi 2
1993 63 Komedi Oyuncu 6.6 61,880

Yırtık Rahibe
1992 62 Komedi Oyuncu 6.3 70,310

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 60 Komedi Çeşitli 5.2 18,558

Örümcek Korkusu
1990 60 Komedi Oyuncu 6.4 53,217
1988 58 Komedi Oyuncu 6.3 9,155
1984 54 Dram Oyuncu 6.6 802

Ani Vuruş
1983 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 33,278
1982 52 Komedi Oyuncu 7.4 82,406

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 37,580
1982 Komedi Oyuncu 7.2 12,664
1982 52 Komedi Oyuncu 6.5 32,991

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,738

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,476
1957 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,831
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,526
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017