Giriş Kayıt
Lois De Banzie

Lois De Banzie (88)


Oyuncu

Lois De Banzie, 04 Mayıs 1930 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Annie (1982) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1930
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Lois de Banzie | Lois deBanzie
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çıplak Silah 3
1994 64 Aksiyon Oyuncu 6.5 84,948

Addams Ailesi 2
1993 63 Komedi Oyuncu 6.7 65,131

Yırtık Rahibe
1992 62 Komedi Oyuncu 6.3 74,492

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 60 Komedi Çeşitli 5.3 19,482

Örümcek Korkusu
1990 60 Komedi Oyuncu 6.4 55,296
1988 58 Komedi Oyuncu 6.3 9,964
1984 54 Dram Oyuncu 6.6 802

Ani Vuruş
1983 53 Aksiyon Oyuncu 6.6 34,931
1982 52 Komedi Oyuncu 7.4 85,387

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.8 39,743
1982 Komedi Oyuncu 7.2 13,278
1982 52 Komedi Oyuncu 6.5 34,521

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,738

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,640
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,984
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,765
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018