Giriş Kayıt
Drew Daywalt

Drew Daywalt


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Drew Daywalt, yönetmen, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Yönetmen
Senarist
   
2013 Kısa Metraj 7.9 24
2012 Fantastik Yönetmen    
2012 Suç 5.3 514
2011 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.8 21
2011 Kısa Metraj Editör
Yapımcı
Senarist
7.3 33
2011 Komedi Yönetmen 7.9 4,442
2010 Korku Yönetmen 8.0 171
2004 Komedi Senarist    
2002 Aksiyon Senarist
Yönetmen
6.4 4,200
1997 Fantastik Yapım Tasarımcısı 2.7 370
1997 Macera Senarist 6.1 191
1996 Dram Sanat Bölümü 4.2 177
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017