Giriş Kayıt
Raymond Day

Raymond Day


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Raymond Day, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Korku Yapımcı 3.5 664
1990 Aksiyon Yapımcı    
1987 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 11,440

Adanın Büyüsü
1987 Komedi Yapımcı 5.5 269
1986 Dram Yapımcı 6.5 324
1985 Dram Yapımcı 6.0 57
1983 Dram Yönetmen Asistanı    
1982 Dram Yönetmen Asistanı    
1982 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.0 766
1981 Dram Yapımcı 7.2 243
1981 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 432
1980 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 53
1979 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 7,382
1979 Macera Yönetmen Asistanı 6.5 264
1975 Dram Çeşitli    
1970 Dram Çeşitli 7.7 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017