Giriş Kayıt
Portia Dawson

Portia Dawson


Oyuncu

Portia Dawson, oyuncu. (2005) Matador (2005), (2006) Yaşam Çizgisi (2006), (1990) Blossom (1990), (1991) Buz Gibi (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşam Çizgisi
2006 Dram Oyuncu 6.3 6,888

Matador
2005 Komedi Oyuncu 6.8 40,692

Vegas'ta Son Şans
2003 Dram Oyuncu 7.0 28,849

Gelini Öpmek
2002 Komedi Oyuncu 5.5 970

Buz Gibi
1991 Komedi Oyuncu 2.8 7,772
1990 Komedi Oyuncu 6.0 5,285
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017