Giriş Kayıt
Portia Dawson

Portia Dawson


Oyuncu

Portia Dawson, oyuncu. (2005) Matador (2005), (2006) Yaşam Çizgisi (2006), (1990) Blossom (1990), (1991) Buz Gibi (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşam Çizgisi
2006 Dram Oyuncu 6.3 7,093

Matador
2005 Komedi Oyuncu 6.8 40,692

Vegas'ta Son Şans
2003 Dram Oyuncu 7.0 28,849

Gelini Öpmek
2002 Komedi Oyuncu 5.5 970

Buz Gibi
1991 Komedi Oyuncu 2.8 7,772
1990 Komedi Oyuncu 6.0 5,388
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017