Giriş Kayıt
Portia Dawson

Portia Dawson


Oyuncu

Portia Dawson, oyuncu. (2005) Matador (2005), (2006) Yaşam Çizgisi (2006), (1990) Blossom (1990), (1991) Buz Gibi (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşam Çizgisi
2006 Dram Oyuncu 6.3 6,888

Matador
2005 Komedi Oyuncu 6.8 40,692

Vegas'ta Son Şans
2003 Dram Oyuncu 7.0 28,849

Gelini Öpmek
2002 Komedi Oyuncu 5.5 970

Buz Gibi
1991 Komedi Oyuncu 2.8 7,650
1990 Komedi Oyuncu 5.9 5,203
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017