Giriş Kayıt
Deacon Dawson

Deacon Dawson (67)


Oyuncu

Deacon Dawson, 07 Mayıs 1950 Huntington, West Virginia, ABD doğumlu oyuncu. Kimlik Hırsızı (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1950
Doğum Yeri: Huntington, West Virginia, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 4.5 119
2015 65 Komedi Oyuncu 6.0 174
2015 65 Dram Oyuncu 5.4 1,409

Kimlik Hırsızı
2013 63 Komedi Oyuncu 5.7 107,008
2009 Komedi Oyuncu 8.3 45,160

Jüri
2003 53 Dram Oyuncu 7.1 81,879
2003 53 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 279

Suç Kapanı
1998 48 Komedi Oyuncu 5.5 1,525
1997 47 Dram Oyuncu 5.2 92

İstasyon Cinayetleri
1994 44 Komedi Oyuncu 6.2 2,923
Dizi Altyazıları
La casa de papel (10,240) Vikings (3,424) Stargate Origins (2,857) Black Mirror (2,653) Star Trek: Discovery (1,964) Supernatural (1,487) McMafia (1,348) The X Files (1,266) Altered Carbon (1,253) American Crime Story (1,222)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018