Giriş Kayıt
Tim A. Davison

Tim A. Davison


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Tim A. Davison, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu. Evde Tek Başına (1990), Dokunulmazlar (1987), Amerikan Korku Hikayesi (2011), Birkaç İyi Adam (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Davidson | Tim H. Davison | Tim Davison
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 669
2017 Macera Dublör 7.9 31,962
2015 Biyografi Dublör 7.9 155,603
2015 Suç Dublör 6.6 5,979

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Dublör 6.0 155,438
2014 Komedi Dublör 8.2 18,704
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,564
2012 Komedi Dublör 6.8 9,940
2011 Komedi Dublör 6.7 2,919

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.1 229,063

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 102,560

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Dublör 7.0 601,435

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Dublör 5.9 157,438
2009 Komedi Dublör 8.5 290,413
2009 Suç Dublör 8.0 98,877
2009 Komedi Dublör 6.7 122,588

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 215,402

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Çeşitli 4.7 103,040

Sınır Ötesi
2006 Suç Dublör 6.1 8,984

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 128,150

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör 7.0 213,666
2005 Aksiyon Dublör 6.0 60,980
2005 Komedi Dublör 7.9 124,559

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 393,677

Kıskanç
2004 Komedi Dublör 4.8 27,801

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 310,207

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Dublör 6.1 41,152

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör 6.0 60,218
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Dublör 5.5 66,164

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Dublör 5.8 27,878
2001 Aksiyon Dublör 6.1 281,128

Gizli Gerçek
2000 Dram Dublör 6.6 106,102
2000 Aksiyon Dublör 7.4 508,968

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 236,738

Yeşil Yol
1999 Suç Dublör 8.5 932,315

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Dublör 5.7 96,426

Perili Ev
1999 Fantastik Dublör 4.9 63,369

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Dublör 4.1 40,098

Astronotun Karısı
1999 Dram Dublör 5.3 49,073

Yıkıntı Saray
1999 Dram Dublör 6.4 19,944

Küçük Mucize
1998 Komedi Dublör 6.9 19,141

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Dublör 6.2 62,409

Kuşatma
1998 Aksiyon Dublör 6.3 62,443

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Dublör 7.3 205,271

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Dublör 7.0 92,690

Kumpas
1997 Aksiyon Dublör 5.5 4,922

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 64,355

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Dublör 6.7 39,801

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 78,476

Kızılmaske
1996 Aksiyon Dublör 4.9 29,578

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Dublör 7.3 245,656

Mermi İşlemez
1996 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.8 31,924

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 92,523

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Dublör 5.3 11,584

Kırık Ok
1996 Aksiyon Dublör 6.0 82,876

Kara Koyun
1996 Komedi Dublör 6.2 31,453

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Dublör 5.2 2,444

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 35,006

Kopya Cinayetler
1995 Suç Dublör 6.6 46,955

Yedi
1995 Suç Dublör 8.6 1,194,280

Brady\'ler İş Başında
1995 Komedi Dublör 5.9 18,600

Ormanın Kitabı
1994 Macera Dublör 6.0 14,354

O Şimdi Asker
1994 Komedi Dublör 4.8 10,977
1994 Fantastik Dublör    
1994 Komedi Dublör 5.9 4,251
1994 Komedi Dublör 4.9 7,274
1994 Korku Dublör 6.2 3,549
1994 Aksiyon Dublör 4.9 1,299
1994 Komedi Dublör 5.4 9,479
1994 Suç Dublör 6.2 6,344
1993 Suç Dublör 5.5 1,152
1993 Fantastik Dublör    

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Dublör 6.6 138,000
1993 Aksiyon Dublör 6.4 7,947

Kanun Ötesi
1993 Biyografi Dublör 6.6 4,913

Kanıt Vücutlar
1993 Dram Dublör 4.4 12,366

Birkaç İyi Adam
1992 Dram Dublör 7.7 203,002
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,646

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Dublör 6.9 89,023

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Dublör 6.7 140,165

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Dublör 7.2 7,184

şimşek Yürek
1992 Suç Dublör 6.8 11,988
1992 Biyografi Dublör 7.2 6,646
1991 Aksiyon Oyuncu    

Bekarın Derdi
1991 Komedi Dublör 6.3 8,155

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Dublör 7.1 298,079

Evde Tek Başına
1990 Komedi Dublör 7.5 372,663
1990 Aksiyon Dublör 5.6 788
1990 Komedi Dublör 5.5 368

Yakisikli Johnny
1989 Suç Dublör 6.1 7,701

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Dublör 7.6 123,339
1989 Biyografi Dublör 6.2 13,788
1989 Komedi Dublör 6.0 6,193
1989 Aksiyon Dublör 6.2 5,956

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Dublör 7.3 88,168
1988 Biyografi Dublör 6.9 12,368
1988 Korku Dublör 6.4 26,198

Düşman İkili
1988 Aksiyon Dublör 5.9 13,237
1987 Aksiyon Dublör 4.4 19

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 16,061

Dokunulmazlar
1987 Suç Dublör 7.9 241,771
1987 Biyografi Dublör 6.8 23,679
1987 Aksiyon Oyuncu 4.0 177

Hırsız
1987 Komedi Dublör 5.0 3,273
1987 Komedi Dublör 5.2 2,272

Marslı İstilacılar
1986 Korku Dublör 5.5 6,230

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Dublör 7.3 24,283

Siyam Balığı
1983 Dram Dublör 7.2 27,163

Yaralı Yüz
1983 Suç Dublör 8.3 622,321
1982 Bilim-Kurgu Dublör 3.5 2,612

Şovalyeler
1981 Aksiyon Dublör 6.4 3,453
1963 Dram Dublör 6.8 3,721
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018