Giriş Kayıt
Tim A. Davison

Tim A. Davison


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Tim A. Davison, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu. Evde Tek Başına (1990), Dokunulmazlar (1987), Amerikan Korku Hikayesi (2011), Birkaç İyi Adam (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Davidson | Tim H. Davison | Tim Davison
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.4 359
2017 Macera Dublör 7.8 21,207
2015 Biyografi Dublör 7.9 149,152
2015 Suç Dublör 6.6 5,689

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Dublör 6.0 150,662
2014 Komedi Dublör 8.2 17,818
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,564
2012 Komedi Dublör 6.8 9,940
2011 Komedi Dublör 6.7 2,919

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Dublör 8.2 222,615

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 100,688

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Dublör 7.0 577,343

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Dublör 5.9 153,372
2009 Komedi Dublör 8.5 279,561
2009 Suç Dublör 8.0 96,605
2009 Komedi Dublör 6.7 121,034

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 207,456

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Çeşitli 4.7 100,825

Sınır Ötesi
2006 Suç Dublör 6.1 8,984

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 126,354

Tetikçi
2006 Aksiyon Dublör 7.0 209,796
2005 Aksiyon Dublör 6.0 60,191
2005 Komedi Dublör 7.9 122,280

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 382,821

Kıskanç
2004 Komedi Dublör 4.8 27,509

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 304,636

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Dublör 6.1 40,484

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör 6.0 59,222
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Dublör 5.5 64,756

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Dublör 5.8 27,287
2001 Aksiyon Dublör 6.1 274,442

Gizli Gerçek
2000 Dram Dublör 6.6 104,156
2000 Aksiyon Dublör 7.4 496,849

60 Saniye
2000 Aksiyon Dublör 6.5 232,252

Yeşil Yol
1999 Suç Dublör 8.5 890,999

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Dublör 5.7 94,747

Perili Ev
1999 Fantastik Dublör 4.9 62,276

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Dublör 4.1 39,191

Astronotun Karısı
1999 Dram Dublör 5.3 48,299

Yıkıntı Saray
1999 Dram Dublör 6.4 19,597

Küçük Mucize
1998 Komedi Dublör 6.9 19,141

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Dublör 6.2 60,895

Kuşatma
1998 Aksiyon Dublör 6.3 61,443

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Dublör 7.3 201,108

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Dublör 7.0 91,042

Kumpas
1997 Aksiyon Dublör 5.5 4,922

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 62,916

Kaybedecek Bir Şey Yok
1997 Aksiyon Dublör 6.7 37,709

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 75,055

Kızılmaske
1996 Aksiyon Dublör 4.9 29,043

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Dublör 7.3 239,235

Mermi İşlemez
1996 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.8 30,635

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 90,603

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Dublör 5.3 11,345

Kırık Ok
1996 Aksiyon Dublör 6.0 81,494

Kara Koyun
1996 Komedi Dublör 6.2 31,453

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Dublör 5.2 2,444

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,870

Kopya Cinayetler
1995 Suç Dublör 6.6 45,386

Yedi
1995 Suç Dublör 8.6 1,147,518

Brady\'ler İş Başında
1995 Komedi Dublör 5.9 18,313

Ormanın Kitabı
1994 Macera Dublör 6.0 14,109

O Şimdi Asker
1994 Komedi Dublör 4.8 10,569
1994 Fantastik Dublör    
1994 Komedi Dublör 5.9 4,251
1994 Komedi Dublör 4.8 6,696
1994 Korku Dublör 6.2 3,549
1994 Aksiyon Dublör 4.9 1,299
1994 Komedi Dublör 5.4 9,315
1994 Suç Dublör 6.2 6,344
1993 Suç Dublör 5.5 1,152
1993 Fantastik Dublör    

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Dublör 6.6 134,718
1993 Aksiyon Dublör 6.4 7,947

Kanun Ötesi
1993 Biyografi Dublör 6.6 4,913

Kanıt Vücutlar
1993 Dram Dublör 4.4 12,025

Birkaç İyi Adam
1992 Dram Dublör 7.7 197,722
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,646

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Dublör 6.9 87,192

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Dublör 6.7 137,208

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Dublör 7.2 7,184

şimşek Yürek
1992 Suç Dublör 6.8 11,988
1992 Biyografi Dublör 7.2 6,300
1991 Aksiyon Oyuncu    

Bekarın Derdi
1991 Komedi Dublör 6.3 8,155

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Dublör 7.1 290,936

Evde Tek Başına
1990 Komedi Dublör 7.5 355,037
1990 Aksiyon Dublör 5.6 788
1990 Komedi Dublör 5.5 368

Yakisikli Johnny
1989 Suç Dublör 6.1 6,959

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Dublör 7.6 117,013
1989 Biyografi Dublör 6.2 13,519
1989 Komedi Dublör 5.9 5,917
1989 Aksiyon Dublör 6.2 5,746

Yaşıyorlar
1988 Aksiyon Dublör 7.3 84,677
1988 Biyografi Dublör 6.9 12,368
1988 Korku Dublör 6.4 25,363

Düşman İkili
1988 Aksiyon Dublör 5.9 13,237
1987 Aksiyon Dublör 4.4 19

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 15,605

Dokunulmazlar
1987 Suç Dublör 7.9 236,166
1987 Biyografi Dublör 6.8 23,014
1987 Aksiyon Oyuncu 4.0 177

Hırsız
1987 Komedi Dublör 5.0 3,273
1987 Komedi Dublör 5.2 2,272

Marslı İstilacılar
1986 Korku Dublör 5.5 5,874

Yaşamak Ve Ölmek
1985 Aksiyon Dublör 7.3 23,435

Siyam Balığı
1983 Dram Dublör 7.2 26,474

Yaralı Yüz
1983 Suç Dublör 8.3 597,567
1982 Bilim-Kurgu Dublör 3.5 2,612

Şovalyeler
1981 Aksiyon Dublör 6.4 3,453
1963 Dram Dublör 6.8 3,621
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,784) Dunkirk (3,938) Stronger (2,740) It (2,182) Mother! (1,474) American Made (1,424) Kingsman: The Golden Circle (1,336) Loving Vincent (1,332) Flatliners (642) The Foreigner (636)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,293) Shameless (6,099) Mr. Robot (4,826) Game of Thrones (3,173) Peaky Blinders (2,108) Manhunt: Unabomber (2,026) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,513) Supernatural (1,381) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017