Giriş Kayıt
Stephen Lee Davis

Stephen Lee Davis


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yönetmen

Stephen Lee Davis, yönetmen asistanı, oyuncu, yönetmen. Açlık Oyunları (2012), Şeytan Marka Giyer (2006), Müthiş Dadı (1993), Marley ve Ben (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dawg Davis | Stephen L. Davis | Stephen Davis | St
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 177,482
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 62,209
2014 Suç Yönetmen Asistanı 8.2 25,202
2013 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 8,800

Aşk Yeniden
2012 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.3 37,329

Açlık Oyunları
2012 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 768,733
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 4.8 70
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 232

Marley ve Ben
2008 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
7.1 130,343
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 36,968

30 Rock 1
2006 Komedi Yönetmen Asistanı
Yönetmen
8.2 99,832

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 320,179
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 23,619
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 99

Saatler
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 112,266

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.0 17,470

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 12,779

Aramızdaki Sarışın
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 46,888
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 5,944
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 90,651

Omuz Omuza
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 52,577

Şeytanca
1996 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 11,199

Para Treni
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 35,010
1994 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 1,587
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 6,484

Müthiş Dadı
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 207,398

İyi Evlat
1993 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 32,045

Kadın Kokusu
1992 Dram Çeşitli 8.0 219,650

Kokain Harekatı: Delta Komandoları
1990 Aksiyon Çeşitli 4.7 5,510
1989 Aksiyon Oyuncu 5.6 517
1988 Komedi Oyuncu 5.7 1,036
Film Altyazıları
Rampage (15,257) Ready Player One (10,850) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,701) The Cured (1,514) Blockers (1,221) Den 12. mann (712) Set It Up (539) Black Panther (535) Journey's End (464)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018