Giriş Kayıt
Madelyn Davis

Madelyn Davis (90)


Senarist, Yapımcı

Madelyn Pugh, 15 Mart 1921 Hindistannapolis, Hindistanna, ABD doğumlu senarist, yapımcı. I Love Lucy (1951) yapımıyla biliniyor.20 Nisan 2011 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Madelyn Pugh
Doğum Tarihi: 15 Mart 1921
Ölüm Tarihi: 20 Nisan 2011
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Madelyn Pugh Davis | Madelyne Pugh Davis | Carroll
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 84 Komedi Senarist 5.4 23,377
1979 Komedi Yapımcı    

Bizim Aile
1968 47 Komedi Senarist 7.2 6,423
1968 Dram Senarist 7.1 1,910
1951 Komedi Senarist 8.4 18,932
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,554) Dunkirk (4,124) Stronger (3,297) It (2,319) American Made (1,614) Mother! (1,594) Loving Vincent (1,548) Kingsman: The Golden Circle (1,473) Flatliners (723) The Foreigner (701)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,100) Shameless (6,388) Mr. Robot (5,741) Game of Thrones (3,524) Peaky Blinders (2,390) Manhunt: Unabomber (2,324) Lucifer (1,857) Designated Survivor (1,730) Supernatural (1,460) The Big Bang Theory (1,293)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017