Giriş Kayıt
Madelyn Davis

Madelyn Davis (90)


Senarist, Yapımcı

Madelyn Pugh, 15 Mart 1921 Hindistannapolis, Hindistanna, ABD doğumlu senarist, yapımcı. I Love Lucy (1951) yapımıyla biliniyor.20 Nisan 2011 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Madelyn Pugh
Doğum Tarihi: 15 Mart 1921
Ölüm Tarihi: 20 Nisan 2011
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Madelyn Pugh Davis | Madelyne Pugh Davis | Carroll
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 84 Komedi Senarist 5.4 22,730
1979 Komedi Yapımcı    

Bizim Aile
1968 47 Komedi Senarist 7.2 6,192
1968 Dram Senarist 7.1 1,864
1951 Komedi Senarist 8.4 18,024
Film Altyazıları
Gold (2,772) Personal Shopper (2,005) Get Out (1,772) Silence (1,724) Logan (1,643) The Age of Shadows (1,093) Split (1,055) La La Land (1,035) The Fate of the Furious (1,021) Rings (929)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,656) The Flash (5,739) Into the Badlands (3,414) Gotham (2,652) Fargo (2,050) The Blacklist (1,955) Game of Thrones (1,668) Vikings (1,567) The Last Kingdom (1,516) Billions (1,405)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017