Giriş Kayıt
Glenn Davis

Glenn Davis


Senarist, Yapımcı

Glenn Davis, senarist, yapımcı. Aftermath (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
4.9 3,887
2014 Suç Senarist 6.9 516
2011 Dram Yapımcı
Senarist
   
2009 Suç Yapımcı 6.8 6,951
1989 Suç Senarist
Çeşitli
7.7 1,381
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018