Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Don S. Davis

Don S. Davis (65)


Oyuncu, Dublör

Don Sinclair Davis, 04 Ağustos 1942 Aurora, Missouri, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Aşağıdakiler (2007), Yıldız Geçidi SG-1 (1997), (1993) Dağcı (1993), (2000) Altıncı Gün (2000) gibi yapımlarla biliniyor.29 Haziran 2008 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Don Sinclair Davis
Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1942
Ölüm Tarihi: 29 Haziran 2008
Doğum Yeri: Aurora, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Don S. David | Don Sinclair Davis | Don Totalmedia
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 7.1 67
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu
   

Davetsiz
2009 Dram Oyuncu 6.4 63,421
2009 Fantastik Oyuncu
   

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Oyuncu 3.1 11,505
2008 Korku Oyuncu    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu    
2008 Korku Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu    

Aşağıdakiler
2007 65 Korku Oyuncu 5.4 3,418
2007 65 Korku Oyuncu    

Seçilmiş Çocuk
2005 63 Gerilim Oyuncu    
2005 63 Gerilim Oyuncu    
2004 62 Animasyon Oyuncu    
2004 62 Dram Oyuncu    

Efsane
2004 62 Dram Oyuncu 7.5 37,575
2003 61 Belgesel Oyuncu    
2002 60 Gerilim Oyuncu 4.4 172

"Ölü Bölge"
2002 Dram Oyuncu 7.5 7,271

Altıncı Gün
2000 58 Aksiyon Oyuncu 5.9 101,559

En Güzel Köpek
2000 58 Komedi Oyuncu 7.5 46,911
2000 58 Dram Oyuncu 5.7 695
1999 57 Aksiyon Oyuncu    
1997 55 Aksiyon Oyuncu 6.8 230,563

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 66,624
1997 Aksiyon Oyuncu    
1996 54 Macera Oyuncu 5.7 4,289

Fanatik
1996 54 Dram Oyuncu 5.8 39,011
1996 54 Suç Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 8.8 1,638
1995 53 Western Oyuncu    
1995 53 Western Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 7.8 8,948
1995 53 Fantastik Oyuncu 5.3 5,167
1995 53 Dram Oyuncu    
1994 52 Gerilim Oyuncu    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 155,366

Lanetli Hediyeler
1993 51 Suç Oyuncu 6.2 16,936

Dağcı
1993 51 Aksiyon Oyuncu 6.4 98,736

Yanlış Hüküm
1993 51 Suç Oyuncu    
1992 50 Dram Oyuncu 6.8 201
1992 50 Komedi Oyuncu 6.5 17,807

Kızlar Sahada
1992 50 Komedi Oyuncu 7.2 73,862

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 50 Korku Oyuncu 7.2 57,978
1991 49 Aksiyon Oyuncu    

Kanca
1991 49 Macera Oyuncu 6.7 188,256
1991 49 Western Oyuncu    
1991 49 Komedi Oyuncu 6.0 2,044

Omen IV
1991 49 Korku Oyuncu 3.8 3,847

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 48 Komedi Oyuncu 4.5 37,568

Dostluk Yemini
1990 48 Dram Oyuncu 6.5 4,416

İkiz Tepeler
1990 Dram Oyuncu 8.9 115,972
1990 48 Aksiyon Oyuncu    
1990 Suç Oyuncu    

Bak Şu Konuşana
1989 47 Komedi Oyuncu 5.8 64,964
1989 47 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 839

Nöbet
1988 46 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,171

özel Takip
1987 45 Aksiyon Oyuncu 6.6 19,102
1987 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,806

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 8,856

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.7 28,430
1985 43 Aile Oyuncu 7.0 3,946
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017