Giriş Kayıt
Denise Davis

Denise Davis


Görsel Efekt

Denise Davis, görsel efekt. Noel Baba (1994), Los Angeles'tan Kaçış (1996), Vegas Vacation (1997), Ormanın Kitabı (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 107,432

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 61,934

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 565,547

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 153,372

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,410
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,852
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 256,028

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 194,719

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 94,141

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 81,700

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Görsel Efekt 5.3 46,690
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 496,849

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 89,373
1997 Komedi Görsel Efekt 5.9 36,515

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 59,109

Dev Şeftali
1996 Animasyon Görsel Efekt 6.7 52,943
1996 Komedi Görsel Efekt 3.8 4,374

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 87,576

Uçan fil
1995 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 7,199

Mengene
1995 Komedi Görsel Efekt 4.0 7,021

Ormanın Kitabı
1994 Macera Görsel Efekt 6.0 14,109

Noel Baba
1994 Komedi Görsel Efekt 6.4 72,803
1994 Komedi Görsel Efekt 5.1 7,212

Hokus Pokus
1993 Komedi Görsel Efekt 6.8 70,402
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,682) Stronger (4,468) Dunkirk (3,294) Flatliners (2,352) Loving Vincent (2,028) American Made (1,795) It (1,687) Kingsman: The Golden Circle (1,582) Mother! (1,459) The Foreigner (1,422)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,047) Mr. Robot (7,101) Shameless (5,776) Game of Thrones (3,541) Manhunt: Unabomber (2,919) Peaky Blinders (2,883) Designated Survivor (1,606) The Big Bang Theory (1,442) Lucifer (1,421) Supernatural (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017