Giriş Kayıt
Denise Davis

Denise Davis


Görsel Efekt

Denise Davis, görsel efekt. Noel Baba (1994), Los Angeles'tan Kaçış (1996), Vegas Vacation (1997), Ormanın Kitabı (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 112,563

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 64,130

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 582,421

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 158,457

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 63,237
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 114,795
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 263,982

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 198,738

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 95,769

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 83,549

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Görsel Efekt 5.3 47,947
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 512,027

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 92,007
1997 Komedi Görsel Efekt 5.9 37,877

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 61,071

Dev Şeftali
1996 Animasyon Görsel Efekt 6.7 54,160
1996 Komedi Görsel Efekt 3.8 4,374

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 90,150

Uçan fil
1995 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 7,199

Mengene
1995 Komedi Görsel Efekt 4.0 7,021

Ormanın Kitabı
1994 Macera Görsel Efekt 6.0 14,452

Noel Baba
1994 Komedi Görsel Efekt 6.4 78,013
1994 Komedi Görsel Efekt 5.1 7,393

Hokus Pokus
1993 Komedi Görsel Efekt 6.8 71,990
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018