Giriş Kayıt
Denise Davis

Denise Davis


Görsel Efekt

Denise Davis, görsel efekt. Noel Baba (1994), Los Angeles'tan Kaçış (1996), Vegas Vacation (1997), Ormanın Kitabı (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 104,589

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 60,933

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 557,614

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 151,112

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 60,772
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 111,811
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 251,856

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 192,634

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 93,248

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 80,686

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Görsel Efekt 5.3 46,120
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 489,686

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 88,162
1997 Komedi Görsel Efekt 5.9 35,947

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 58,083

Dev Şeftali
1996 Animasyon Görsel Efekt 6.7 52,339
1996 Komedi Görsel Efekt 3.8 4,374

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 86,427

Uçan fil
1995 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 7,199

Mengene
1995 Komedi Görsel Efekt 4.0 6,582

Ormanın Kitabı
1994 Macera Görsel Efekt 6.0 13,957

Noel Baba
1994 Komedi Görsel Efekt 6.4 70,930
1994 Komedi Görsel Efekt 5.1 6,951

Hokus Pokus
1993 Komedi Görsel Efekt 6.7 66,316
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017