Giriş Kayıt
Denise Davis

Denise Davis


Görsel Efekt

Denise Davis, görsel efekt. Noel Baba (1994), Los Angeles'tan Kaçış (1996), Vegas Vacation (1997), Ormanın Kitabı (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 106,301

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 61,527

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 562,464

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 152,532

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,137
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 112,445
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 254,275

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 193,835

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 93,821

Kor
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 81,372

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Görsel Efekt 5.3 46,456
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 494,046

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 88,872
1997 Komedi Görsel Efekt 5.9 36,296

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 58,704

Dev Şeftali
1996 Animasyon Görsel Efekt 6.7 52,705
1996 Komedi Görsel Efekt 3.8 4,374

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 87,128

Uçan fil
1995 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 7,199

Mengene
1995 Komedi Görsel Efekt 4.0 7,021

Ormanın Kitabı
1994 Macera Görsel Efekt 6.0 14,050

Noel Baba
1994 Komedi Görsel Efekt 6.4 72,105
1994 Komedi Görsel Efekt 5.1 6,951

Hokus Pokus
1993 Komedi Görsel Efekt 6.7 67,854
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017