Giriş Kayıt
Clifton Davis

Clifton Davis (71)


Oyuncu

Clifton Duncan Davis, 04 Ekim 1945 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. (2017) Iron Fist (2017), (2014) Madam Secretary (2014), (2001) Max Taşınıyor (2001), (2001) Kingdom Come (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Clifton Duncan Davis
Doğum Tarihi: 04 Ekim 1945
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 55,550
2014 Dram Oyuncu 7.6 13,468
2013 68 Komedi Oyuncu    
2007 62 Dram Oyuncu 5.5 435
2004 59 Aile Oyuncu    
2001 56 Dram Oyuncu 6.1 237

Max Taşınıyor
2001 56 Komedi Oyuncu 5.4 6,021
2001 56 Komedi Oyuncu 5.6 1,789

Kazanma Hırsı
1999 54 Dram Oyuncu 6.8 101,005
1991 Komedi Oyuncu 6.5 456
1980 35 Dram Oyuncu    
1973 Oyuncu 7.5 532
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017