Giriş Kayıt
Glynis Davies

Glynis Davies


Oyuncu, Senarist

Glynis Davies, oyuncu, senarist. (2016) Travelers (2016), (2002) Bang Bang You're Dead (2002), (2010) Silahsız (2010), (2011) Magic Beyond Words: The J.K. Rowling Story (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Glenis Davis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2016 Macera Oyuncu 7.8 129
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.0 11,871
2016 Gerilim Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 6.3 637
2014 Romantik Oyuncu 7.2 108
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,917
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 10
2012 Gerilim    
2012 Western Oyuncu    

Yansıma
2011 Dram Oyuncu 6.2 1,236
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 1,325
2010 Aile Oyuncu 8.2 1,409

Müşteri Listesi
2010 Dram Oyuncu    
2010 Korku Oyuncu    

Silahsız
2010 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,038

Aşk Olur
2009 Dram Oyuncu 5.6 26,245

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Oyuncu 7.7 40,515
2006 Korku Oyuncu 4.7 1,312

Son Pişmanlık
2005 Dram Senarist
Oyuncu
5.4 243
2004 Oyuncu 5.6 99
2003 Dram Oyuncu 6.2 593
2002 Suç Oyuncu 8.0 11,080

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Oyuncu 6.2 194,202
1999 Dram Oyuncu 5.9 208

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Oyuncu 5.5 17,815

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 67,711

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 158,377
1990 Dram Oyuncu 6.0 1,875
1987 Aksiyon Oyuncu 5.6 289
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017