Giriş Kayıt
Glynis Davies

Glynis Davies


Oyuncu, Senarist

Glynis Davies, oyuncu, senarist. (2016) Travelers (2016), (2002) Bang Bang You're Dead (2002), (2010) Silahsız (2010), (2011) Magic Beyond Words: The J.K. Rowling Story (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Glenis Davis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.3 68,656
2017 Dram Oyuncu 5.6 806
2017 Komedi Oyuncu 6.5 168
2016 Macera Oyuncu 8.1 166
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.1 22,753
2016 Romantik Oyuncu 5.7 187
2016 Gerilim Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 6.3 637
2014 Romantik Oyuncu 7.2 108
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,153
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 11
2012 Gerilim    
2012 Western Oyuncu 6.0 145

Yansıma
2011 Dram Oyuncu 6.2 1,236
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 1,325
2010 Aile Oyuncu 8.1 1,547

Müşteri Listesi
2010 Dram Oyuncu    
2010 Korku Oyuncu    

Silahsız
2010 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,038

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Oyuncu 7.7 42,658

Aşk Olur
2009 Dram Oyuncu 5.6 27,499
2006 Korku Oyuncu 4.7 1,312

Son Pişmanlık
2005 Dram Senarist
Oyuncu
5.4 243
2004 Oyuncu 5.6 99
2003 Dram Oyuncu 6.2 593
2002 Suç Oyuncu 8.0 11,080

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Oyuncu 6.2 204,715
1999 Dram Oyuncu 5.9 208

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Oyuncu 5.5 18,631

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 72,935

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 173,190
1990 Dram Oyuncu 6.0 1,875
1987 Aksiyon Oyuncu 5.6 289
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018